Žienky prosím Vás, synček mal štyri mesiace cez víkend a stále nechytá hračky, ani sa za nimi nenaťahuje. Čítam o tom, ako by so mal už pomaly hračky prehadzovať v rukách, tak som z toho smutná, neviem, či to mám riešiť alebo je to len pomalšie tempo. Máte skúsenosti, že detičky chytajú hračky neskôr? Ďakujem. 🙂
@luccija keď mu dám do ruky, tak udrží, ale sám si nezoberie. Idem až na konci septembra k lekárne na poradňu, tak hádam do vtedy začne 🙂
Obzera si ju, dava do pusy?no tak je lenivy a staci mu pozerat sa okolo seba🙂aj moja bola taka...zaves mu nieco nad hlavu a nech sa snazi...
Áno mám takú slušnosť ! Moj má 5,5 mesiaca a pred mesiacom som riešila presne toto iste 🙂 neboj sa vôbec 🙂
U nas bol najzaujimavejsi ovladac k telke 😁 za tym sa natiahol vzdy, vyskusaj ...pripadne kluce, mobil...
Neboj sa, kazde babatko ma svoje tempo. Moja ma 5,5 a hracky zacala chytat asi 3 tyzdne dozadu a teraz sa uz aj nacahuje za nimi, zo dna na den to prislo. Este sa ani nepretaca a tiez citam ze uz by mala, ale to pride netreba sa stresovat.
Ked mu das nieco do ruky nepokrci prsty, ci neudrzi to?nerozumiem...mal by sa aj natahovat za hrackami myslia tym hrazdicku...spomen to pediatricke