4-mesačný synček nechytá hračky

30. aug 2022

Žienky prosím Vás, synček mal štyri mesiace cez víkend a stále nechytá hračky, ani sa za nimi nenaťahuje. Čítam o tom, ako by so mal už pomaly hračky prehadzovať v rukách, tak som z toho smutná, neviem, či to mám riešiť alebo je to len pomalšie tempo. Máte skúsenosti, že detičky chytajú hračky neskôr? Ďakujem. 🙂

luccija
30. aug 2022

Ked mu das nieco do ruky nepokrci prsty, ci neudrzi to?nerozumiem...mal by sa aj natahovat za hrackami myslia tym hrazdicku...spomen to pediatricke

autor
30. aug 2022

@luccija keď mu dám do ruky, tak udrží, ale sám si nezoberie. Idem až na konci septembra k lekárne na poradňu, tak hádam do vtedy začne 🙂

luccija
30. aug 2022

Obzera si ju, dava do pusy?no tak je lenivy a staci mu pozerat sa okolo seba🙂aj moja bola taka...zaves mu nieco nad hlavu a nech sa snazi...

vahcaac
30. aug 2022

Áno mám takú slušnosť ! Moj má 5,5 mesiaca a pred mesiacom som riešila presne toto iste 🙂 neboj sa vôbec 🙂

tykat
30. aug 2022

U nas bol najzaujimavejsi ovladac k telke 😁 za tym sa natiahol vzdy, vyskusaj ...pripadne kluce, mobil...

vahcaac
30. aug 2022

@vahcaac aby som to rozpísala. On vôbec nedvíhal ruky proti gravitácii, na hrazdička vôbec hračky nedosiahol. Začala som tým, že som mu hrazdu prispôsobila a dala hračky do výšky tesne nad hrudník 🙂

saphira006
3. sep 2022

Neboj sa, kazde babatko ma svoje tempo. Moja ma 5,5 a hracky zacala chytat asi 3 tyzdne dozadu a teraz sa uz aj nacahuje za nimi, zo dna na den to prislo. Este sa ani nepretaca a tiez citam ze uz by mala, ale to pride netreba sa stresovat.