4-mesačné bábätko nevie uchopiť hračky

6. nov 2024

Ahojte, prosim kedy vase deticky zacali vedome chytat hracky? Moj ma zajtra 4 mesiace a zatial hracky stale nechyta ked mu ich podavam. Do hraciek ktore visia na hrazdicke pekne bucha ale ked mu hracku ukazujem alebo podavam tak ju nedocahuje. Taktiez ma trapi ze si sice rucicky dava do ust ale neobzera si ich.

malaopicka
6. nov 2024

Môj v 2 mesiacoch, kamoškin v 5 mesiacoch a inej kamošky okolo 3 mesiacov. Pomohlo? Každé dieťa je iné a ak je pediatrička s vývojom spokojná, nechaj ho byť bábätko.

nikoleta999
6. nov 2024

Zrejme si si naštudovala tabuľky, ktoré niekto vymyslel, čo by dieťa malo robiť a teraz si znepokojená, pretože v daný mesiac nerobí Tvoje dieťa to, čo píše tabuľka ... Aj moje dieťa malo chodiť už oveľa skorej a pustil sa sám až po 18 mesiaci a čo sa stalo ? nič, dieťa je živé, zdravé a ďalej napreduje ... Samozrejme, matka vycíti, ak je nejaký problém, ale to čo popisuješ Ty, nič neznačí, tak zbytočne nehľadaj problém tam, kde nie je ...

really8
6. nov 2024

Nie je to smutne? Miesto aby si bola v siedmom nebi zo svojho babatka si si vymyslela sama v svojej hlave trapenie.

kitycat
6. nov 2024

Neobzera si rucicky? Ako sa potom nauci pocitat do 10? 🤯

sisska96
6. nov 2024

Tak trošku má oneskorený vývin. To je v dnešnej dobe časté

lienka_anulienka
6. nov 2024

Môj sa nepretacal do 5 mesiaca... Ale ze vôbec... Teraz ma 15 mesiacov, chodí, behá, šplhá.. A chodiť začal ešte nemal ani rok.. Viem, je to stresujúce ale zase netreba lipnut na to co by mal vedieť. Bude to vedieť keď príde jeho cas 🙂

lonsdaleka88
6. nov 2024

@kitycat podla mna uz by mal aspon do 100 naratat a pomalicky abecedu precvicovat 😁 ale bez srandy @autorka ... Uzivaj si dietatko. Pokial reaguje, obzera sa tak nestresuj a nesleduj tabulky