Maly ma 3mesiace a tyzden a nechce sa mu dvihat velmi hlavicka. Skoro pred mesiacom sa uz otacal z bruska na chrbatik ale od vtedy akoby utal. Ked ho dam na brusko tak vacsinou sa len roplesti ako placka a skusa tocit noziky ako keby sa siel tocit. Obcas hlavicku aj dvihne ale malo. Pritom uz mu to slo velmi pekne. Cvicime na fit lopte a tam ju drzi pekne a ked ho dam sadnut si nachvilku na kolena tak mu tak poskakuje opito 🙂 Mal ju v 3mesiacoch uz drzat bez problemu? BOli sme v sobotu na vitani deticiek a prave mam pocit, ze skor pekne hlavku drzali dievky ako chlapci.
ja som mala taku malu lenosku, ktora nechcela dvihat hlavicku a na brusku mi len plakala. zacala som ju nosit na predlakti, volali sme to "ako tiger na strome" a to sa jej strasne pacilo, lebo uz ju vsetko zaujimalo, hlavicku zdvihala jedna radost. po par dnoch-tyzdnoch to mala take natrenovane, ze uz aj na brusku bola rada 🙂 skus ho tak nosit po byte, zvedavost bude unho silnejsia, uvidis 😉
@janina9410 to prave nie je...je akurat
@something Skús si spomenúť, kedy bol očkovaný, akú mal reakciu, a ako to bolo s jeho schopnosťami pred aj po. Ak máš fotky alebo videá, pozri si ich.
Môj prestal po vakcíne v 5 mesiacoch džavotať a 3/4 roka nič nepovedal, jeho reakcia podľa literatúry (neutíšiteľný krik 6h, abnormálny spánok 13h) znamenala poškodenie mozgu.
@petot Jezis dalsi co ma ide o ockovani poucat...si predstav ze este nebol!!! Uz ste s tym trapny...NEBOL!!!!! ale dam ho zaockovat...presne takto sa siria tieto informacie, jeden chytrak nieco napise a potom sa vsetky matky toho chytia!!!A na to, ze ma poskodeny mozog po ockovani mas aj dokaz alebo je to len dohad? A vobec, tato tema nie je o ockovani aprestane to vsade pchat!!!
@something ked sem napise nejaka mamicka ze dietatko si zlomilo rucku nedajboze trebars v desiatich rokoch tak aj to bude z ockovania,to je prve co napadne niektorych ludi,ale pri tom nevedia ci to dietatko vlastne ockovane bolo alebo nie.Uz je to tu asi na dennom poriadku,treba si asi na to zvyknut, 😀 Moja dcerka niekedy drzala hlavicku pekne niekedy sa jej nechcelo,kyvkala s nou a niekedy tak robila este aj v stvrtom mesiaci no nie vzdy,potom sama prestala a zacala je drzat krasne,vravia ze chlapci su lenivejsi ale moja je riadny lekvarik 🙂 Na brusku sa jej nepacilo nikdy a vzdy spustila strasny plac,ked sa napapala vobec sa jej nechcelo nic robit iba kvasit 😀 ,a ked mala papat ze idem ju kus poprevalovat a pocvicit tak plackala zas od hladu 😀 😀
@something ale nerob si starosti..tak je mozno troska lenivy a myslim ze keby to bolo zle pediatricka by ti na to neco povedala 🙂
ak je troska tucnejsi moze to byt aj tym..ale tak kazde dieta je inenemusis sa bat 🙂