3 mesačný synček nechce dvíhať hlavičku

something
29. okt 2012

Maly ma 3mesiace a tyzden a nechce sa mu dvihat velmi hlavicka. Skoro pred mesiacom sa uz otacal z bruska na chrbatik ale od vtedy akoby utal. Ked ho dam na brusko tak vacsinou sa len roplesti ako placka a skusa tocit noziky ako keby sa siel tocit. Obcas hlavicku aj dvihne ale malo. Pritom uz mu to slo velmi pekne. Cvicime na fit lopte a tam ju drzi pekne a ked ho dam sadnut si nachvilku na kolena tak mu tak poskakuje opito 🙂 Mal ju v 3mesiacoch uz drzat bez problemu? BOli sme v sobotu na vitani deticiek a prave mam pocit, ze skor pekne hlavku drzali dievky ako chlapci.

janina9410
29. okt 2012

ak je troska tucnejsi moze to byt aj tym..ale tak kazde dieta je inenemusis sa bat 🙂

elledriver
29. okt 2012

ja som mala taku malu lenosku, ktora nechcela dvihat hlavicku a na brusku mi len plakala. zacala som ju nosit na predlakti, volali sme to "ako tiger na strome" a to sa jej strasne pacilo, lebo uz ju vsetko zaujimalo, hlavicku zdvihala jedna radost. po par dnoch-tyzdnoch to mala take natrenovane, ze uz aj na brusku bola rada 🙂 skus ho tak nosit po byte, zvedavost bude unho silnejsia, uvidis 😉

something
autor
29. okt 2012

@janina9410 to prave nie je...je akurat

petot
30. okt 2012

@something Skús si spomenúť, kedy bol očkovaný, akú mal reakciu, a ako to bolo s jeho schopnosťami pred aj po. Ak máš fotky alebo videá, pozri si ich.

Môj prestal po vakcíne v 5 mesiacoch džavotať a 3/4 roka nič nepovedal, jeho reakcia podľa literatúry (neutíšiteľný krik 6h, abnormálny spánok 13h) znamenala poškodenie mozgu.

something
autor
30. okt 2012

@petot Jezis dalsi co ma ide o ockovani poucat...si predstav ze este nebol!!! Uz ste s tym trapny...NEBOL!!!!! ale dam ho zaockovat...presne takto sa siria tieto informacie, jeden chytrak nieco napise a potom sa vsetky matky toho chytia!!!A na to, ze ma poskodeny mozog po ockovani mas aj dokaz alebo je to len dohad? A vobec, tato tema nie je o ockovani aprestane to vsade pchat!!!

jasminet
30. okt 2012

@something neboj, ja som mala doma to iste. v 3 mesiacoch chvilku podrzal, rozplacol sa, pripadne sa pretocil na chrbat z bruska a koniec. davaj ho na brusko a zo dna na den ti ju bude tak drzat, ze sa nebudes stihat cudovat 😉 u nas sa vsetko deje zo dna na den

martina1703
30. okt 2012

@something ked sem napise nejaka mamicka ze dietatko si zlomilo rucku nedajboze trebars v desiatich rokoch tak aj to bude z ockovania,to je prve co napadne niektorych ludi,ale pri tom nevedia ci to dietatko vlastne ockovane bolo alebo nie.Uz je to tu asi na dennom poriadku,treba si asi na to zvyknut, 😀 Moja dcerka niekedy drzala hlavicku pekne niekedy sa jej nechcelo,kyvkala s nou a niekedy tak robila este aj v stvrtom mesiaci no nie vzdy,potom sama prestala a zacala je drzat krasne,vravia ze chlapci su lenivejsi ale moja je riadny lekvarik 🙂 Na brusku sa jej nepacilo nikdy a vzdy spustila strasny plac,ked sa napapala vobec sa jej nechcelo nic robit iba kvasit 😀 ,a ked mala papat ze idem ju kus poprevalovat a pocvicit tak plackala zas od hladu 😀 😀

janina9410
30. okt 2012

@something ale nerob si starosti..tak je mozno troska lenivy a myslim ze keby to bolo zle pediatricka by ti na to neco povedala 🙂

soniabel
30. sep 2013

@something Ahoj, a ako to dopadlo nakoniec? Ja mam ten isty problem momentalne. Zacalo to odkedy mame sopliky, ale nezda sa mi, ze by to to mohlo az takto ovplyvnit...

mifonka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz