Dnešný zážitok s našim malým Olinkom je neuveriteľný na všetko džavoce že AU AU AU🙂)a smeje sa tak že sa aj my smejeme ako v kine na dobrej komédii🙂neuveriteľné čo všetko dokáže 3,5 mesačné bábo
myslím si že na čo nie je potrebná téma, nie sú určené milá budúca mamička hranice......a hlavne nie výkričníky na stránke ktorá je pre mamičky a nie pre sudcov ... 🙂
Potrebná možno nebola, ale náhodou, mne to príde veeeeeeľmi milé 🙂 Veď myslím, že každá mamička sa vytešuje zo svojho vytúženého dieťatka, tak prečo sa nepodeliť s pocit´mi ? 🙂 Naša malá bude mať 7 mesiacov, a taktiež žasnem, ako rýchlo sa všetko učí, ako bojujeme pri papaní atď 😉 Je to úplne úžasnééé 🙂 🙂 🙂
Presne tak nas maly bude mat pol roka a tiez sa z kazdeho jeho mini pokroku strasne tesim.Hned volam babkam dedkom a vsetkym kamoskam.A napisem aj sem.
@megynkakn nas maly sa smeje tak nahlas ze mi suseda hovorila ze ho pocula smiat sa :D
Jasneeeeeee ze je to super tema, ja sa tiez dnes vytesujem ,lebo malinka sa zacala na hlas smiat , ale na babku a nie na mna hehehe...ale aj tak som strasneeeeeeeeeee rada
no nase male bude mat teprve dva mesiace takze mna to len caka..ale uz dnesnym dnom je slecna bo uz ma nausnicky a drzala sa statocne...som hrda..ecte aby jej to nezahnisalo 😀 tesim sa ako aj moja bude robit pokroky.. 😀 😀 😀
@megynkakn AJ my sa vytesujeme, mame zhruba tolko co vy, malinka sa nam uz od 3,5 mesiaca prevaluje sama na brusko, zacina sa na brusku posuvat za hrackami, vkuse veselo dzavoce, je to naozaj radost pozorovat ju aka je zlatulinka. Pride mi ze to ide nejako velmi rychlo a ze nam rychlo rastie, tak ze si to nestiham ani vychutnavat.
@jaja_1818 ja sa z toho nášho maličkého tak teším že je taký vysmiaty že sa to ani nedá opísať🙂 🙂 dnes sme boli v poradni kde zacal len tak vyskať doktorke tá sa tak smiala že jej až slzy tiekli a posledná bodka bola keď ho chcela chytiť začal si mrmlať AU AU a smial sa straaaaaašne 🙂
veru vyrastú ja už dve také odrastené mláďatká doma mám🙂)))to 15 ročné bábo má 196 centimetrov 🙂 🙂
@megynkakn na to nebola potrebna tema!