Ahojte mamičky,možno mi poradíte-),....
Moj syn má 2roky,naučil sa krásne na nočník alebo wcko,je tomu asi mesiac,krásne sa pýtal,utekal za celý čas mal možno jednu nehodu...vychvalili sme ho,vystískali,teraz posledný týždeň je to zúfalé,aj 3-4x zabudne sa pýtať popišká sa aj pokaká...alebo len tak čumí na mňa a pustí.Akože si to uvedomí ale nerieši to.Aj ja sa ho pýtam aj ho sama dávam len kričí zme nejde alebo ani nechce sadnúť a nato pustí za 5min.do gatí.čo robím zle,alebo poradte ako nato?ďakujem za každý názor
Ani mi nehovorte🙈🙈Mala od zaciatku augusta nemala plienky,tiez mala mozno 2nehody.A jak sa ochladilo,naozaj,aj 6gatiek a pancuch pocika za den😢Pytame sa jej a neeeetreba jej,za chvilu je pocurana.A tiez.Neriesi to,nevadi jej,tvari sa ze nestudi a mne je do placu uz.Som rozmyslala,ci to naozaj neciti jak je zima alebo to robi naschval...Dnes mala poobede zo zufalstva naspat plienku.Ale ano,maju len 2 roky,ale takti skok dozadu?Pri synovi som to nezazila...
@sandynkaaa Tiez so starsim som take problemy neriesila..a furt v strese kontrolujes a pytas sa...-(,ach jo asi len vydrzat
@cibulka79 nic nerobis zle..ma len 2roky..😉ked bude mat 12 este budes s laskou spominat na tento druh problemov..trpezlivost,nehnevat sa a prejde to same..ked si zacne realne uvedomovat