21 dnove bábatko ma teplotu co s tým
K dr... tak male babo je nutne vysetrit..
Ak stupne nad 38'C (po odratani) paralen cipok...
@anaj44 ak ste poistenci dôvery, oni majú beplatnú infolinku, kde sa dovoláš 24 hod denne priamo lekárovi s akýmkoľvek problémom
Volala som pred tým ako som ti písalana linke povedali že mám ísť do detskej fakultnej nemocnice tam som volala že majú veľa a aj kiahne že mám skúsiť pohotovosť na torisskej tam ma odbili dfn aspoň povedali že ak prídeme tak nás pozrú mali mal 37.6 a stúpala volala som aj na novorodenecké kde nás prepustili lebo povedali že ak sa mi nebude mali pozdávať do 28 dňa je novorodenec a teraz povedali že nemám hodiť oni nemajú také žeby nás pozreli 😠
@katka1981 mne lekár hovoril, že paralen sa dáva už v nemocnici nedonoseným deťom....a tie majú 2 kg.... lekár mi ho predpísal pri prvej návšteve novorodenca....on bol predtým primárom v nemocnici na detskom tak bol v obraze....
A nejakú pliagu môže chytiť bábo ako na pohotovosti tak aj u lekára....😉
@anaj44 Moja malá tiež teplotu keď sme malý 20dni.Doktorkavdyslevze uška a ja že bruško.Do uši sme dali na gázu búrov kvapky 2 krát denne.No a poradili mi na teplotu Paralen tabletky 125- stvrtinku podusiť na lyžičku s trošku vodickou (luckou) alebo čajík.Koli tomu tabletka lebo sirupy vypluvovala.A na fľašu sme nevedeli piť tá cez striekačku som dávala tekutiny tak nám klesala teplota.Do nosteka som dávala tie kvapôčky zo slanej vody.Skore zotavenie😉
akú vysokú teplotu? Zavolaj na najbližšiu detskú pohotovosť...Poradia, možno aj prídu ak nemáte auto. k nám tak prišli nemali sme auto, malinká dcéra mala nejaký výsyp - za chvíľu dofrčala lekárka na sanitke...