Moj syn bude mat 2 roky a uz nejaky cas sa priam vyziva v kusani. Majviac ide po svojej sestre v zapale hry ho napadne ze kusne, tak kusne,...a tiez zo zlosti ked mu nieco neda . Naozaj neviem co s nim, bit ho nechcem, dohovarat nestaci... Co mam robit?
moj ma onedlho 2 roky a najprv deti v jasliach sacal, ale teraz presiel na stipanie do lic 😀 ucitelky mi vraveli, ze je to bezne a ze to prejde casom
moja znama mala podobny problem, syn ju kusol len tak, kedy mu to napadlo. Ked to spravil znova, nahnevala sa a kusla ho aj ona. Syn ostal zaskoceny, lebo to necakal. Tak mu potom vysvetlila, ze to iste jej robi aj on a ako to boli a ze to nie je prijemne a od toho momentu syn prestal hryzt kade koho 🙂
aj moj syncek tak hryzol segrinu malu,si to pamatam...ono to preslo same od seba,aj ked niekedy je to tazke sa ovladat 😠 ...ale to s tymm "vratenim" je dobry napad 🙂
@slagy Jezisi, len sa nespoliehaj na take rady typu. PREJDE TO SAmo. Mojej kamosky syn tiez hryzol, vzdy som jej dohovarala, nech ho to oduci, no ona mi len odvetila, sak co mam robit, hadam mu len nemam dat po zadku, nebodaj ho uhryznut naspat, ja viem ako ho mam vychovavat. Nase deti nastupili v septembri do skolky a jedneho pekneho dna prisiel maly s dvoma dierkami v nose, na druhy den s odtlackou na ruke, pravidelne vytahany za vlasy, normalne mal strach chodit do skolky. Mala stastie, ze bola moja kamoska, keby to robil cuzdim detom, mamicky by iste trvali na docasnom vyluceni zo skolky. No a dieta v strese, lebo zrazu sa nanho zacal zvysovat hlas, dostal po zadku, no nic nepomahalo, ona uz zufala, nehovoriac o mne, zacala som na nu vytvarat tlak, nech to hned riesi, no bolo trochu neskoro, nakoniec to vyriesili ucitelky v skolke, neustalym dohovaranim. Vsetko mohlo byt uplne inak, keby to podchytila hned na zaciatku. A este jedna vec, vobec nie je pravda, ze vsetky deti hryzu, poznam ich desiatky a hryzlo iba jedno 😝
Neviem povedať, čo robiť, viem ti len povedať, že VŠETKY deti v tomto veku v mojom okolí hrýzli a hryzú 😀