2 ročný syn a stoporený penis

harfik
16. jan 2013

Ahoj vsetkym. Mamicky, zienky... chcela by som sa vas spytat trosku "intimnu" otazku. Ani neviem, ci pisem do vhodnej temy. Mame doma 2 rocneho synceka. Obcas si strhava plienocky, schovava sa, nechce, aby sme ho vyrusovali... a objavuje, co ma pod nou. Vcera som zbadala, ako sa takto hral, hladal si "cervika" a mal ho stoporeny... Je normalne taketo spravanie v jeho veku? Mate s tym niektora skusenosti? Prosim, odpiste skutocne len ked mi viete seriozne poradit. V prvej chvily som ostala velmi zaskocena, nevedela som, ako mam reagovat... Dakujem za kazdu odpoced.

henikav
16. jan 2013

@harfik u chlapcekov je to uplne normalne, zvyknu si ho aj natahovat a rano ho mavaju vzdy tak, neboj so sexom to nema este nic spolocne 😉

maznacik007
16. jan 2013

@harfik najlepsie je nereagovat ... resp. mozes odputat jeho pozornost ... ked bude vacsi tak mu treba vysvetlit ze toto hranie je vysostne sukromna zalezitost a robi sa len doma v izbicke a nie pred hocikym a hocikde...
je to uplne normalne syncek objavuje svoje telo a zistuje ze co mu robi dobre.... 😉

jedine dat pozor aby si nezavliekol nejaky zapal a pod.

aemka
16. jan 2013

@henikav Dakujem za odpoved. Bola som z toho "trochu" prekvapena. Mame 1.chlapceka v rodine a nikto ma na to neupozornil... 🙂

anjelicek26
16. jan 2013

@harfik xixi malemu stoji kazdy den aj par krat od pol rocka 🙂 Uplne normalne 🙂 Hlavne rano 😀 😀 Alebo ked sa s nim hra, ja to neriesim, uplna normalka u malych chalanov 🙂 A ze by to robil hocikde sa neboj, ked je obleceny ho to ani nenapadne 😅 Len pred kupanim, spinkanim si to clovek vsimne 😅

nikolka2
16. jan 2013

@aemka jóóój moj maly to tiez robi ,,,ja som sa pytala lekárky a ona vravela , ze je to uplno normalne 😉 že male deti sa zvyknú hrat s denitáliami .... 😀

dadka212
16. jan 2013

@harfik je to úplne normálne aj môj syn to robil už ani neviem odkedy ale cca od 1,5roka, už to nerobí, ak ano tak o tom neviem 😅 je to dobré aj ked má zrastenú predkožku sám si to pekne sťahuje 😉 ja som mu potom neskôr asi v 4 rokoch vysvetlila, že to sa nerobí pred ludmi, iba keď je sám v izbičke alebo v kúpelni atď...je to úplne normálna vec, objavuje svoje telo, len mu to netreba zakazovať, a také tie poznámky ako fúúj atď 😉 proste to ignoruj ak sa sám schováva tak je to ok, chce byť sám so sebou 😀

rebeka25
16. jan 2013

@harfik - aj moj to robi, a ked beha iba v slipikoch tak si ich stiahne ze: tlaci pepes tlaci pepes 🙂 Tiez dufam ze ho nenapadne to spravit niekde vonka 😅

katy1979
16. jan 2013

@harfik mas doma uplne normalne dieta. A hlavne zdrave aj po tejto stranke. Aspon vies ze vsetko funguje tak ako ma 😀

nanulik
17. jan 2013

určite sa netrba znepokojovať. iba objavuje svoje telo a prišiel na niečo nové. myslím že bude stačiť nevšímať si to a časom ho to prejde...
ja velakrát ked malého v noci prebalujem ani mu poriadne nemôžem zapnuť plienku čo to má ako stan 😀 kto vie čo sa mu sníva 😀

renata5
24. jan 2013

baby moj syn ma17 a skoro nikdy sa nestava ze by ho mal hore je to chyba

briketa
24. jan 2013

@harfik samozrejme ze je to normalne, ved je to sucast jeho tela. ked ma plienku a postavi sa, je to neprijemne lebo ho to tlaci. v lete ked bude behat nahy, bude sa hrat s pipkom neustale. keby moderna spolocnost neprikazovala osatenie, prave to ze sa chlapci hraju s penisom je ta naprirodzenejsia cesta postupneho oddelovania predkozky.....

renata5
24. jan 2013

17mesiacov