2 ročná večer plače

sinda11
29. okt 2019

Ahojte. Mala mala teraz 2 roky, krasne nam zaspavala vecer, dala som ju lezkat, pustila hrajuceho macka a za chvilku zaspala. Cez den pekne zaspi aj teraz. Od minuleho tyzdna je to horor. Vecer vsetko podla zauzivaneho dam ju spat, po chvili zacne stale vypytovat pit a strasne vrieskat,ze ,,nechcem". Najprv sme si mysleli,ze sa boji tak sme jej lampicku nechali silnejsie zapnutu ale to nepomohlo. Musim ist za nou, zobrat ju na chvilu k sebe do postele a po chvili ju prelozim ale stale si kontroluje ci som tam az zaspi. Myslim si,ze ma teraz take obdobie asi. Mateniekto podobnu skusenost?dakujem

usla35
29. okt 2019

@sinda11 ahoj mame podobne momentalne, hlavne nepovolit, nebrat k sebe, my sme to tiez mali, drzala som sa toho co mame zauzivane par dni to trvalo, ale preslo ho to.

zlatica99
29. okt 2019

@sinda11 podľa mňa je toto úplne normálne vec. Deti to mávajú, buď skôr alebo neskôr. Musíte to len vydržať a zaspávať s ňou alebo tam aspoň pri nej byť pokiaľ nezaspí.

paulasamova
29. okt 2019

Možno len potrebuje trocha viacej maminkinej prítomnosti momentálne. Naša spí s nami, robíme to vždy tak, že ideme spať s ňou všetci a akonáhle zaspí, tak je možné ju presunúť kdekoľvek.

tinkatinus
29. okt 2019

@sinda11 malí špekulanti sú to! 😁 kamoskin syn bude mat tiež 2 roky a tiež začal az teraz vymýšľať. Zaspával sám s fľašou a teraz len vykrika a vymýšľa. Asi to bude obdobie.

sapetka
29. okt 2019

Uplne normalne. Bud pri nej kym zaspi a mas po probleme

janisa31
29. okt 2019

@sinda11 len vymýšľa, aj môj to robil, neustúpiť, nech je v postielke, aby videla, že to proste nejde inak a cez teba tiež vlak nejde a prestane, neboj 🙂