Ahojte. Mala mala teraz 2 roky, krasne nam zaspavala vecer, dala som ju lezkat, pustila hrajuceho macka a za chvilku zaspala. Cez den pekne zaspi aj teraz. Od minuleho tyzdna je to horor. Vecer vsetko podla zauzivaneho dam ju spat, po chvili zacne stale vypytovat pit a strasne vrieskat,ze ,,nechcem". Najprv sme si mysleli,ze sa boji tak sme jej lampicku nechali silnejsie zapnutu ale to nepomohlo. Musim ist za nou, zobrat ju na chvilu k sebe do postele a po chvili ju prelozim ale stale si kontroluje ci som tam az zaspi. Myslim si,ze ma teraz take obdobie asi. Mateniekto podobnu skusenost?dakujem
Možno len potrebuje trocha viacej maminkinej prítomnosti momentálne. Naša spí s nami, robíme to vždy tak, že ideme spať s ňou všetci a akonáhle zaspí, tak je možné ju presunúť kdekoľvek.
@sinda11 malí špekulanti sú to! 😁 kamoskin syn bude mat tiež 2 roky a tiež začal az teraz vymýšľať. Zaspával sám s fľašou a teraz len vykrika a vymýšľa. Asi to bude obdobie.
Uplne normalne. Bud pri nej kym zaspi a mas po probleme
@sinda11 ahoj mame podobne momentalne, hlavne nepovolit, nebrat k sebe, my sme to tiez mali, drzala som sa toho co mame zauzivane par dni to trvalo, ale preslo ho to.