2 deti a nočné uspávanie

2bunny2
22. jún 2017

Ahojte baby,chcem sa spytat mamiciek,kt.maju 2 a viac deticiek.sestra ma 2 deti,je na nich sama,jedno ma 3 roky,druhe mesiac.Ako to mate s uspavanim obidvoch deti? Ako to riesite,ked kazde chodi spat vselijak ?uspavate drobca na rukach,na prsniku,v kociku,ci nosici? Kedze chce citit mamu?Ako ste vyriesili taku situaciu...
Dakujem

katriona1
22. jún 2017

ma stejne stare deti, starší dcera chodí okolo pul deváte, precte se jí pohádka, ale muze jít spát i bez ní, dám pusu a jdu pryč, spí potom v pokojíku až do rána, no a ten mladsí ma momentálne horší období takže vetšinou uspávání trvá tak do desáté, nakojím ho po osme, potom chvíli ponosím protože dost grcká a dám do postýlky, no a vetšinou ho ješte nekolikrát vyndam když hodne brečí a zase ponosím, co si ješte krkne, grcne, prdne než nakonec konečne usne 🙂 potom spí až do rána s jednou pauzou na jídlo

opuska
24. jún 2017

my mame ten vekovy pomer trosku inak teraz ale co by som k tomu chcela povedat, nech si nenauci ani jedno na uspavanie na rukach lebo sa potom zblazni.. nebude to moc robit donekonecna a potom sa toho "zlozvyku" deticky tazko zbavuju.. keby to uz inak neslo tak by som ich radsej uspavala v kociku ale jednoznacne nie na rukach..

adriannasvk
24. jún 2017

Ja mam rozdiel medzi detmi 16 mes. Ten najmensi zo zaciatku spal stale🙂 neskor som sa snazila ich uspavat naraz,lebo starsi este spava od cca 11....takze som sa snazila vzdy uspat toho mensieho najskor a potom starsieho. Poobede spaval v kociku kym starsi behal vonku. A potom vecer slitiez tak,zenajskor mensi potom vacsi🙂 dala som mladsiemu vzdy mliecko a bud zaspal pri mliecku alebo som ho obcas pohojdala trosku,lebo niekedy nevedel zaspat bez toho🙂ulozila do kolisky sameho v izbe a spal,niekedy vypil mliecko a kukal ale pokial neplakal naozaj o dusu tak som mu nechala lampu zapnutu a on zaspal a ja som zatial starsieho prezliekla dala mu mlieko a spal....ked mal ten maldsi asi cca 4 mes a lepsie zacal spavat,prechadzali mu uz koliky tak som ich zobrala oboch do spalne spat,dala som im mliecko vypit a bud pohladkala alebo rucicku dala a zaspal ten mensi,ten starsi uz nemal problem sam zaspat. Vzdy som nechala kym nezaspali lampu zapnutu ale svietila velmi slabucko aby ich to nerusilo,mam taku co jemne meni farby a trn mensi sa casto zobudil na tmu aj pri tom starsom sa mi to stavalo ked bol malicky tak som ju zapla ukludnil sa a zaspal....hojdat neodporucam pokial dietatko ozaj velmi neplace...ja som prveho cez den uspavala na rukach stale okrem kocikovania a skoro ma trafil slak....tazko sa oducal,pri druhom som uz nosila naozaj len ked bolo treba a oplatilo sa,nema problem sam zaspat,aj sam🙂