ahojte mamicky, potrebujem poradit, mam maleho 2 a pol rocneho synceka, vyskovo a vahovo je vsetko v pohode ale zda sa mi ako keby mal problem s uskami lebo ked mu nieco hovorim tak ma ignoruje, ale telku alebo radio pocuje a chape tomu....ked sme sa nerodili tak sme mali vysetrene uska a vtedy bolo vsetko v poriadku...ale ked ho zavolam tak nic, alebo ked sa mu snazim nieco vysvetlit tak nic, snazim sa ho naucit zvieratka a zase nic....nemate niektora podobne skusenosti? nebude problem s tou eustachovou trubicou alebo s uskami?
@cassie03 ak,mas,podozrenie,smer orl.
a,mozno je,to len,vzdor,moj sa niekedy tvari,ze,nepocuje,potom z neho vylezie,ze hej a odpovie mi.
ako to bolo,ked bol mensi?reagoval na,zvuky? Ak ano,ked sa to zmenilo?
tazko my tu daco zistime. Moze mat daco s uskami,ale moze ist len o obdobie ignoracie,kedze vekovo spada do obdobia vzdoru.
Ahoj no mne to pripomina strasne moju malu, teda teraz uz ma skoro 5 rokov, tiez som mala podozrenie ci nema nieco so sluchom nakoniec som pochopila ze ,,problem,, je uplne inde. ona ma ignorovala neodpovedala atd. Ma sialenu fantaziu a je v kuse vo ,,svojom svete,, moj manzel je uplne taky isty, trvalo mi dlho kym som to prestala brat osobne a pochopila som ze to nie je utok z jeho strany ale ze proste sa prave nachadza v inych realitach 😀 😀 teraz ked vyrastla velmi sa to zlepsilo ale casto si uletiiii zase niekam prec uz to neriesim:}, ak mas ale podozrenie na tie uska tak ho proste vezmi k lekarovi 😉
skus ist pre istotu na ORL, on pocut moze, ale niektore slova sa mu nemusia presne prenasat ... moze mu zvacsena mandla tlacit na usny bubienok atd.
@cassie03 vola sa to "selektivna hluchota". dieta pocuje len to, co chce. zistuje, kde su hranice 😉 ak by mal problem s usami, tak by ani to radio alebo telku nepocul a nerozumel by tomu. taktiez by nerozumel inym detom a pod.
ale ak sa ti naozaj nezda, tak jedinu fundovanu odpoved ti da detsky lekar a naslede vysetrenie usi 😉