Ahojte, dcéra má skoro dva a pol roka bez plienok sme už skoro 3 mesiace pekne sa pýtala na wc a teraz posledný týždeň sami začala veľa cez deň pocikávať, ale nie je to také klasické pocikávanie, že sa komplet počúra,ale si len tak viacej akoby cvrkne, ale gaťky aj tepláky sú mokré ...niekedy aj 3 x za 10 minút ☹ nestíham prať a sušiť veci dnes som jej už dala gaťkovú plienku.myslíte, že môže byť nachladnutá alebo podobne? neviem či ísť s ňou k lekárke.najhoršie, že si ani neuvedomí, že je pocikaná len keď si ja všimnem , že má mokrý zadok posadím ju na wcko a ešte sa vyciká.chorá nevyzerá, že by bola len trošku pokašliava.mám doma urinal sirup myslíte, že jej ho mám preventívne nasadiť?ĎAKUJEM
moze byt prechladnuta, ten Urinal sirup jej urcite neublizi, kludne jej to nasad. my sme mali minuly mesiac s malou to iste, asi 2 dni takto cvrkala, a potom to spontanne ustupilo. mozes jej dat zajtra u detskej vysetrit moc, ak chces mat istotu, ak ma zapal mocovych ciest, to vyriesi aj obvodak, netreba hned nefrologa 😉
@zuzub ahoj, nasla som tvoj príspevok . Vidím síce že je starý ale ak by si si spomenula čo vám vtedy pomohlo na problém s opatovnym pocikavanim veľmi by mi to pomohlo . Presne toto momentálne riešime , dcérka 2,8 rocna a 4 mesiace už bez plienok a teraz totálne to fláka . Vzali sme k dr aj moc tam sa nič nepotvrdilo a uz neviem ako na to .
Ahoj ihned by som sa objednala k najblizsiemu nefrologovi istota je gulomet. Drzim palce