2,5 ročná nechce chodiť na nočník v jasliach

kika2111
22. nov 2012

Moja mala ma skoro 2,5 roka,cez leto sme ju naucili na nocnik,v septembri zacala chodit do jasli a odvtedy mame problem,vobec tam nechce chodit na nocnik,doma vsetko v pohode,ja sa jej pytam a ona pojde.
V jasliach som vsetko vysvetlila,nech sa casto pytaju a ako a co,
ale nechce,dokonca place.
Myslite,ze ma nejaky blok?Nejake skusenosti ci rady?Dakujem.

rebroza
22. nov 2012

ahoj, mojej kamoske sa to stalo s 3,5rocnou dcerkou v skolke. najprv to slo, potom nastal zlom a uplne vypla. proste sa nechcela pytat od cudzich na wc. pokial viem zabrala pozitivna motivacia. ked bude cely tyzden "sucho", urobia si volny den len ony dve - vylet, palacinky.
moj syn ma cez 4 roky a tiez sa mu v skolke stava obcas nehoda, ale len v spanku. a aj doma obcas. tak to neriesim, proste prilis tvrdo spi.
u vas by som za tym videla nejaky blok, strajk ako u tej mojej kamosky... predsa len pre dieta je to zmena.
drzim palce.

nili
23. nov 2012

@kika2111 Urcite ma blok, nasa tiez mala. Nam poradial p. psychologicka kupit novy nocnik a zabralo to. Odvtedy vsetko po masle. Skus kupit a zobrat do jasliciek, ze to bude iba jej, popripade chodte kupit spolu. Spravte si dohodu, ak bude cely tyzden pekne chodit na nocnik v skolke, v piatok si kupite knizku, hracku, ... A nemoze sa napr. hanbit pred detmi? Vela stastia!

deina79
31. dec 2012

My mame blok s kakanim, v skolke nechce a domov ked pride, tak uz jej netreba :(, starsne nieco, ma blok v hlavicke a nechce kakat, lebo sa boji, elbo zazila poriadnu zapchu, aj krciky mala, chuderka, sem tam ide sama doma,ale zriedka, an to nepomozde vraj nic:(, a ten napad od nili je super🙂