Ahojte,môžu sa 2,5mes dietatku prerezavat zubky,nechce pit,ked ho dojcim a usedavo plače,napije sa len v spánku,slinta a vkuse cmula prsteky,dik za rady
Mojmu vysiel prvy zub po 3 tom mesiaci takze je to mozne ale treba radsej pozriet ci nema nieco v puske
Moje dve deti mali už prerezane zúbky začiatkom tretieho mesiaca. Takze áno, môžu to byt už zúbky...
jasne môžu, ja poznám bábätko, čo má v 2m už dva zuby. ale rovnako to môže byť aj čokolvek iné. ak nechce papať, radšej by som s ním zašla k lekárke.
Ahoj. Môžu to byt zuby, ale mne to pripada ako dojcensky strajk. Pije iba v spanku, presne tak to bolo aj u dcerky. Pomohlo, keď som jej vyhodila cumlik.
Ďakujem všetkým,asi to boli len naše zname koliky,lebo v noci sme uz spinkali pokojne🙂
Moja mala 2.5 mesiaca ked zacali rast zuby v noci sa zobudila a vyvadzala. nechcela pit mlieko. Vydrzala aj pol dna bez dojcenia co odmietala flasku, pohar, materske mlieko, sunar aj caj. Takze so zubami zacal aj strajk.
@emmany rovnako ho moze boliet hrdlo, mat afty v ustach, candidu...takze zajdite za lekarom.