Ahojte. Chcela by som poradit. Synček má 16 mesiacov. iba pred týždnom začal samostatne behať. je vhodné mu obúvať na dnuka papučky alebo je lepšie len ponožky a topánky len vonka. Dakujem za rady
vnutri papucky, na von topanocky.
chodenie na boso je síce zdravíé, ale nie v byte po tvrdých podlahách ale vonku po tráve alebo po piesku.....takže ja sa prikláňam k papučkám, moja nosila od začiatku kedy začala chodiť...
Dnu mozes aj sandalky, ide teplo, v niektorych papuckach sa detom dost potia nozicky
A ja radšej dnu protišmykové ponožky; papuče len keď je moc veľká zima od podlahy
nasa sa stale vyzuje 🙂 obujem jej papucky a ma ich mozno 10 munit a hned ich vyzuva... tak to riesime hrubymi makkymi ponozkami, obcas nosi papucky obcas tie hrube ponozky. su protismykove, nesmyka sa jej. Ma 16m chodi zhruba pol roka. a vonku topanocky, tenisky, botasky, topanky, podla toho co sa nam hodi k outfitu 🙂
Ja som môjmu dávala najskôr papučky aj na von keď začal behať bolo ešte sucho a potom na jeseň som mu kúpila jeho prvé topánočky tuší 20 alebo 21 číslo. Ale aj skôr sa môžu kúpiť keď už behá.
Kukni skupinu Bosé nôžky - kieŽby som ja vedela to, čo sa tam rieši, keď môj syn začínal behať!
Capacky. Na dnu urcite a teraz v lete kludne aj von.
Moja mala tiez zacala behat a podla mna sa detom lepsie beha v papuckach,alebo topankach,ako len v ponozkach.. To sa im strasne smyka,aj ked su ponozky aj protismykove.. Myslim,ze ked ma dieta obuv,tak ma pevnejsiu nozicku a lepsie sa chodi. Moja dcera nemala rada papucky,ale ako zacala sama chodit,tak si ich pyta,da mi ich do ruky a povie daj ;))) Tak sa jej asi naozaj beha v nich lepsie...🙂