Ahojte maminy.neviem ci sa da vtomto radit lebo kazde dietatko je ine.aspon sa vyzalujem!mam 16mes.synceka.mame problem stym ze nevie mi doma vydrzat .nic ho tu nebavi .neviem ho nicim zaujat.vzdy chce byt len vonku alebo proste mimo domova.vstava rano o pol 6 az 6 dost skoro na to za vnoci je aj 10krat hore 😖 ale co uz!max co je bez placu do 7mej rana potom uz len vysi na klucke place a ja snim musim ist niekde von alebo na navstevu nic doma neporobim nesadnem si nevypijem kavu proste nic.ked ho zabavim max.na 10min.tak ze muprelistujem knizku zo zvieratkami.uz som ztoho totalme na nervy a vycerpnana stale len mrauci a von ! 😒
@lucia006 ahoj tak aj ja mam podobnu skusenost mam 18 mesacnu dcerku a ta tiez nechce byt doma ked ideme s prechadzky tak len vrieska krici hadze sa o zem ☹ doma tiez nic moc s hrackami sa hrat nechce. ma rada fihu a spievankovo pritom by sedela aj hodiny..... a bavia ju dospelacke veci varenie upratovanie takze vsetko mi trva podstatne dlhsie ale aspon si porobim co treba.....
mi ked sme sa uz strasne nudili zacali sme sa ucit na nocnik a vysledok uz mesiac je bez plienky a mne tak rychlo zbehol den ked sme sa sustredili na nieco ine.
Moja dcerka potrbuje stale nejake zamestnanie tak je pokojna skus sa snim nieco ucit mozno opakovat slova kreslit alebo si skladat oblecenie u nas to zabera 😀
drzim prsty
@jumama no to by bolo prenho skor nebezpecenstvo,vsetky male predmety ako mince,vrchnaciky,fazula,sosovica musi byt mimo jeho dosahu,lebo vsetko pcha do pusinky a nosa 😒 a stolicky musia byt pozasuvane ,lebo na ne vylieza a neda pozor a sup je na dlazke ,uz sa prevratil tak,je dost nepozorny vtakychto veciach ☹
@lenka369 ja uz som skusala takmer vsetko ,skladam on hned vyhadzuje naspet,slovicka vie len mama,baba,dedo,a knizky stale prezerame dokola zvieratka opakujeme ,ale pritom nic neporobim si absolutne,jedine co mozem je povysavat inak absolutne nic,muim ho mat na rukach a tak mozem aspon nieco urobit,obliekam sa tak ,z on place o dusu az ked vyjdeme von prestane!spievankovo ho bavi na cca 5minut a zacne trieskat po noteboku ,vsetko sa povypina a je skoncene,a ke mupustim na telke ani nepozrie 😒 uz som dakedy totalne zufala,snami sa vie zabavit tak na max,10minut sam vobec,iba vonku,chodi si vsade pozera ,zbiera kamienky ,chodi za zvieratkami unas na dvore ,ale dnu nic vobec !
@lucia006 ako by si o mojom pisala. Akurat nas je hore uz o piatej a o osmej sme najneskor vonku....inak doma vrieska. Take tie preliezky zo stoliciek....urcite nie...to nas by sa tam vystveral, spadol, uz i tak je dost modry...pretoze on dokaze vyliezt aj na radiator a capne z neho. Tiez nemozem od neho odist...bo aj ked varim, on ma drzi za nohu a vresti. Pokial pocasie dovoli, sme vonku...ale zasa je rev, ked ideme dnu. Jedine ked si nieco clovek spravi je pbednajsi spanok a vecer, ked uz decka spia. Ja uz tiez neviem ako nanho. Obcas ho dam na balkon a pozera z neho na psa, obcas mu otvorim dvere na verandu a tam pozera na psa, obcas ho dam na kuchynsku linku a pozera ako robim.....ale to su len vynimocne minutky, ked sa zabavi. Uz sa tesi na leto, rano ich vycapim von a budem vonku s nimi...hadam sa mi podari nieco v zahrade porob
it. Co ti poradit, ked sama som na tom ppdobne...hadam len aby si si kupila gril a varila vonku 🙂
moj syn je takyto isty a som rada.......sup na dvor,na cerstvy vzduch!!!
@pemizb no presne tak ako moj na linku hopat chvilku porobit ,inak sa neda ,presne ako vas o nohu a vresti,nechala som ho aj ze ako vyplakat,no az sa chudak zajakaval,tak ja uz neviem ako na neho,pustim mu obcas psa dnuka vtedy je dobre aspon na 15minut ,ale potom vsadechlpy ,hracky mu kuse a maly za nim opakuje,a berie to iste co mal pes vustach,no tak to som uz zatrhla ,lebo nechcem aby mal infekciu vpuse,tak ja uz neviem 😢
Nakukni do skupinky.... https://www.modrykonik.sk/group/1977/ Mozno by ho bavili rozne zmyslove aktivity - napr. veku krabicu s ryzou alebo fazulkami + k tomu auticko a vyhra sa tam ako v pieskovisku... Ak je rad vonku, ze rad vsade vylieza, sprav mu prekzakovu drazu, zo stoliciek tunel, ked cez to deku prehodis, a pod. Ukaz mu sama, ako ju preliezt a potom nech opakuje... zabavis sa aj ty. Ja viem, bordel... ale mensia nervozita, lebo takych aktivit sa a vymysliet aj doma kopa.