Odkedy začal hovoriť prvé slovíčka, málokedy, takner nikdy nehovorí mama. Vie povedať baba, tata, papa, daj, poď, pozri, mňam, ešte, chcem, na, ďakujem, ale nie mama. Som z toho nešťastná. Všetky deti v jeho velu, krásne volajú po mamičkách a môj nikdy. Každý deň to s ním skúšam, ale nechce. Môže ísť o nejaký problém? Neviete čo by mohlo pomôct?
No nic, proste to nejako este nejde. Nas tiez papa , baba, ata, ale mama vobec
Určite všetky deti v jeho veku nevolaju po mamickach.
Prestaň robiť problém tam kde nie je. Buď rada, že narába s jazýčkom.
Kus treba pribrzdiť v nárokoch na dieťa, moja ma dlho volala len "ma" a svojho otca "Eme" (volá sa Emanuel) a pritom krásne štebotala kadečo iné ... "normálne" nás začala oslovovať hádam v 2 rokoch, skôr isto nie.
Klud, moja dcera ma skoro 2, mama povedat vie, ale velmi ho nehovori...ved on sa rozhovori, este budes spominat ako bol ticho 😂
Aj jaj este ti milionkrat povie mama🤣🤣🤣🙄🙄🙄🙄
To boli take krasne casy ked iba blabotalo moje dieťa. Uzivaj si to. Ja zazivam posledne dni infarktove stavy lebo povie mamka 100krat za minutu a soferovat a počúvať mamka mamka mamka mamka tam je dom mamka mamka mamka tam ideme do obchodiku a stale cosi 🙈🤣🤣 teda dokopy nic len sa mamkuje a povie jednu bblost 300 krat za sebou. Ma 2,5 roka ale co nechcel rozpravat do 2 tak teraz je ako pokazene radio, ach tie deti si nase zlaticka 😍🤗😁
15 mesačný vie povedať ďakujem? Isto? 🤔Moj ma 14 a iba si blaboce bababa, papapa, nam nam (asi mňam), nenene
a ani ja ani pediatricka v tom nevidí žiaden problém.
Neboj príde čas keď nebude nič iné len MAMA MAMA MAMA MAMA MAMA 😁😁😁
Môj mal dva tokypreva mama nepovedal.zacalma volať až tak 2r4mes. Toľko ku "vsetkym detom"
Ach toto porovnavanie so "vsetkymi detmi" 🙉 veru ani nasa nepatri do tej kategorie...urcite mala vyse 18 mesiacov ked som prestala byt "baba" 😀
Hanbi sa.uplne normalne. Este sa na Teba nakrici "mamaaaaa! " Aj usi Ta budu bolet.
Prepáč, ale to skôr ty máš problém. Nejaký emocionálny..
Pomôcť by mohlo, ak by si sa uvoľnila a nelipla na slove mama..