15 mesačné dieťa sa pokúša vyliezť z postieľky

mimuska123_
29. júl 2013

poradte, co dat na postielku aby z nej nevyliezol, raz sa mu to uz podarilo, a to bolo bez modriny, ale teraz ked vidim, ako sa stvera, no neviem, neviem, ako ste to riesili vy? dakujem.

dadika2504
29. júl 2013

tomu vyliezaniu už nezabrániš 😉 My máme postieľku s dvomi vyberateľnými tyčkami, takže keď to príde, jednoducho ich vyberiem. Pri starších dcérach som mala postieľku, kde sa nedalo nič vybrať, tak som to riešila tak, že som naukladala vankúše okolo postieľky, aby to bolo menej bolestivé. A keďže sme mali postieľku iba na spanie, tak som ich priebežne kontrolovala, či už náhodou nevstali, aby zbytočne nešpekulovali 😉

brumka
29. júl 2013

mi sme to poriesili tak ze ked uz vedela vyliezt nechali sme tycky otvorene, a na zem sme dali niecomakka paplon nech uz sama vylezie cez otvor ako keby mala praeletiet ale mi sme v tom veku uz spali viac menej v posteli rolozenej na manzelsku a od 2r uz normalnej posteli so zabranou

mimuska123_
autor
29. júl 2013

@dadika2504 z som rozmyslala aj nad normalnou detskou postielou zo zabranou, ale neviem ci pre 15 mesacne dieta je uz vhodna takato postel

andrejka1974
29. júl 2013

@mimuska123_ tak mne toto robil prostredny syn , ked mal 12 mesiacov a fakt to bolo krkolomne a tak sme ho dali na normalnu postel a okolo sme dali take tensie madrace a nespadol ani raz, madrace som davala aj mojej 4 rocnej dcerke , ked prechadzala na normalnu postel, neboj sa dieta aj take male moze byt na velkej posteli 🙂 🙂 🙂

lujza123
29. júl 2013

@mimuska123_ no nezabranis...akukolvek prekazku vymyslis drobec v priebehu par dni pride na to ako von...moja zacala tiez v tom veku a veru nezastavilo ju nic..ani tie bolestive pady na podlahu...dokonca bola taka prespakulovana ze radsej sa zatala a ani neplakala len aby som nahodou neprisla a nedala ju tam spat znova....
Tak som zrusila celu postielku s mrezami a spala na normalnej...z ktorej samozrejme obcas vylieza doteraz (ma skoro 4 roky)

nikolet_89
29. júl 2013

@mimuska123_ ahoj ja som jej v tom momente dala cestovnu postielku, horsie sa vylieza a hned som objednala normalnu postel detsku

dadika2504
29. júl 2013

@mimuska123_ v pohode daj, dole rozložíš paplón alebo nejaké vankúše, hocičo mäkké a naučí sa spávať tam 😉

cerez
29. júl 2013

Ja mám postieľku klasickú bez vyberateľných tyčí, ale muž 2 tyče povolil kladivom a máme ich von. Ešte po dcérke mi zostalo po domácky urobené hniezdo skoro po celom obvode postieľky a je vysoké od matraca po madlo. Keď zaspí, uzavrem otvor hniezdom a ráno ho zas otvorím. Po druhom roku ho budem dávať poobede spinkať na veľkú posteľ, už sa mi robí u majstra široká zábrana, ale večer bude v postieľke.

milota164
31. júl 2013

aj my mame s vyberatelnymi tyckami, ked sa to uz naucil uz tomu asi nezabranis

ivetah
31. júl 2013

@mimuska123_ ak nemas vyberatelne tyce na postielke, urcite je bezpecnejsie dat mu uz malu detsku postel, v ikey maju cenovo pristupne borovicove aj s malou zabranou. znamej tak mala chcela vyliezt, vypadla a zlomila si klucnu kost 😖