14 mesačné bábo sa stále budí

brckava105
30. sep 2017

Ahojte ako mam pomoct malej aby sa nebala alebo normalne spinkala v noci!davam ju pekne spat okolo 8 a pred 12bsa zobudi to ju zoberiem na ruky a hned zaspi,lenze potom sa budi aj kazdu hodinku ako by sa bala!
samozrejme uz bola aj medzi nami ked som zlyhala a spi celu noc!len druhe je prave na ceste a nemoze spavat s nami!niake rady alebo nieco?dakujem

pininka
30. sep 2017

Ja som to robila tak,ze som si nim na chvilu lahla,nikdy som ich nebrala k sebe do postele pokial neboli chori. Stacilo par minut a kludne spali dalej.

brckava105
autor
30. sep 2017

@pininka to robim aj ja a stale sa zobudi a zasa!a predvcerom som bola za nou 7krat🙁

janickacrazy
30. sep 2017

@brckava105 No deti sú rozne, moj prvý syn spával sám v postieľke od narodenia bez problémov. Druhý syn sa budil veľmi často až nakoniec skončil v našej posteli, lebo tak sa budil oveľa menej a ja som bola už total vyčerpaná. Bolo mi to už fakt jedno, lebo on nespal ani cez den, ako 6mesačný spal za celý den 20 minút, ráno od 4 hore každý den do 2 rokov. Spával s nami až do 4 rokov, proste bol taký túlivý typ. Tretí syn spal od narodenia v postieľke ukážkovo, zobudil sa raz v noci, max. 2krát. Ani raz nespal u nás v posteli a to bude mať 2 roky. Aj ked čakáš dalšie bábo, tak by som ju nechala spať s vami alebo aspon je dala postieľku k vám do spálne, asi je taký typ, čo to potrebuje. Možno malé, čo sa narodí bude spať v pohode samo v postieľke. Behať stále do detskej v noci tiež ti asi neprospieva, nevyspíš sa ani teraz ani potom.