13 mesačná dcéra nechce chodiť

emma2310
10. dec 2013

moja dcera sa zacinala ucit chodit a uz aj presla par krokov... asi pred 3 dnami zle stupila na nohu ked isla zo schodou nic sa jej nestalo neplakala a rano ked sme sa zobudili nohu drzala vo vzduchu vobec na nu nechcela stupit poobede uz bolo lepsie uz stala na nohach ale uz nechce vobec chodit ani sa o to nepokusa radsej chodi stale po styroch ked ju dam na nohy hned sa pusti na kolena. stoji pri sufliku alebo ked nieco docahuje s nohou nic nema ale uz sa neodvazi ist, neviem ci sa to niekomu stalo ale ako jej mam ukazat ze sa nemusi bat a zase skusit ist

luba28
10. dec 2013

@emma2310 ona zabudne,len teraz je trochu viac opatrnaa,...

kiwi82
10. dec 2013

ahoj, asi má teraz psychický blok, bojí sa, že zasa zle stúpi, pamatá si, že ju to bolelo.... podľa mňa zabudne na to a sama zasa začne 🙂

emma2310
autor
10. dec 2013

@kiwi82
@luba28 aj my sme si myslime len ja som sa uz tesila ze uz chodi a sme zase tam kde sme boli ☹

kiwi82
10. dec 2013

a koľko má maličká?

emma2310
autor
10. dec 2013

@kiwi82 13 mesiacov

kiwi82
10. dec 2013

@emma2310 to nie je tak veľa, neboj, každé dieťatko má svoj čas, ona sa zasa osmelý a pôjde to 😉

mary35
10. dec 2013

nebojte sa dcérka začne chodiť ja mam 20 mesačnú dcérku a začala chodiť sama až 14 mesiacoch a kamratkina mala zacala až 18 mesiacoch ale pride to, len to chce čas.. 🙂

sonagolisova
10. dec 2013

syn sa rozhodol spravit sam pre kroky v 15tom mesiaci...uplne sam vykrocil a isiel.....netreba stresovat...ked bude sama pripravena a odhodlana tak pojde....sa nachodi este dost pocas zivota 🙂

siska53
10. dec 2013

@emma2310 nechaj ju,nech sa sama,rozhodne. Asi sa zlakla. Ja som dvakrat nestastne padla a ma,ro na nejaky cas od chodenia odradilo. Zacala som az v 18.mesiacoch. A moja dcera ani nemala,ziaden pad ci uraz,zacala,chodit az tyzden po 18.mesiaci. A chodi pekne,bezpecne s minimom padov,na rozdiel od syna,ktory sice chodil uz v 11.mesiacoch,ale dost padal a kedze padat nevedel,tak som takmer kazdy den,zvazovala,ci ist na pohotovost,kedze si vzdy buchol hlavinku...

siska53
10. dec 2013

A inak vcera ci predvcerom,tu bola taka ista otazka,len mamicka sa pytala na,syna.

eri28
14. dec 2013

mi mame pomaly 14 mesiac a stvornoskuje veselo, este sa cudujem, ze ho to bavi aj fudbal hra po 4 nozky, stoji pekne, uz aj bez opory, ale myslim, ze chodit bude najskor na vianoce a mozno aj neskor, tusim do 18 mesiaca je to uplne v pohode len tie deti co uz chodia tak ticho zavidim, ale neboj sa zacne aj mala pomaly...

anda2
14. dec 2013

môj začal chodiť v 15m a doktorka povedala, že to neni neskoro, ale ho bolo dosť mal ročný 12kg, urobil mi dva kroky a hodil sa na 4 a pome, lenivý chlap, neboj začne každé dieťa je ine, ja som tiež ročná len sama stála a 15m sa pustila chodiť

vjaja
14. dec 2013

to je v poho, môj brat začal chodiť ako 16 mesačný, štvornožky prešiel k odrážatku vysadol a lietal na ňom a zasa na štyri, niektoré deti sa boja