Ahojte, chcem sa spytat , co ste davali vasim detickam ked im bolo zle v aute? Čitala som si , že kinedryl sa nemoze davat dietatu mladsiemu ako 2roky. Neviete poradit nieco aj pre takto malicke babo? Dakujem
@sonapalagyova dcéra užíva homeopatiká cocculine. len neviem od koľkých rokov je to možné
starsej dcere tiez priblizne od roka byvalo zle, lieky sme nedavali ziadne, ale vzdy pred cestou sme pre istotu vynechali kakao, mlieko, jogurty (tekutu stravu) a u nas pomohlo
@sonapalagyova zazvorovy cajik by mohol pomoct,aj ked pisu ze pre istotu do 3 rokov nie,ale trocha cajiku by jej nemohlo uskodit a v tehotenstve sa pit moze
@sonapalagyova polhodinu pred jazdou by som jej nic nedavala jest. A jazdi pomaly a nie prudko pridavaj, zatacaj a brzd. Daj pred nu na sedacku nejake hracky alebo aby sa mohla s niecim zahrat a odputat pozornost jazdy.
Moja takmer trojrocna dcerka ma presne tento isty problem ,zacalo to u nas po roku aj na kratke vzdialenosti zvracia ,ked som jej dala homeopatikum coculine vtedy nezvracala ale akonahle som je na spiatocnu cestu nedala nic, zvracala velmi...okolo Vianoc som sa docitala o naramkoch Sea Band akupresurne naramky ktore ked das polhodinu pred cestou na ruky vraj pomahaju ,zatlacaju na nejaky bod na zapasti a dietatu nie je zle tak som ich kupila ,odvtedy nezvracala ,sice je pravda ze sme neboli nikde na dlhsiu vzdialenost ale ako som pisala jej stacilo aj byt v aute dlhsie ako 10 minut a uz bol problem...skus si o nich na nete precitata mozno by to pomohlo aj vam... 😉
@ywca222 dakujem za radu, skusim sa spytat v lekarni ci ich tu maju a ak nie tak mi ich rodina posle 😉
@tova ani jej nedavam nic jest, ani zle nejazdime s priatelom...zvladala bezproblemov tradu trnava -praha k priatelovym rodicom a teraz ideme k mojej mame 20km a zvracia. Trva to asi tak 2mesiace neviem cim to moze byt.
@laura0 ďakujem , skusim si o tom precitat 😄
@sonapalagyova nepomomohlo nic,iba sedacka BeSafe,kt.je vyssia a zlozit operadlo hlavy pred sedackou s dietatom,aby videlo dopredu...
no a samozrejme,aspon polhodinu pred cestou nepapat
ale zase,ked to fungovalo u nas,nemusi u vas 😒
syn zvracal ci sme isli 5km,ci 200km...najprv sme sa bali vobec cestovat a nakoniec som nabrala veci na prezlecenie a sacky a isli sme 😀
bud z toho vyrastol alebo naozaj pomohlo to,ze videl pred seba nerusene na cestu
My používame cocculiune, tak ako píše bonaqa2013 a som veľmi spokojná. Dcérku to neutlmuje a navyše ho pekne sama pocucká ako cukríček, neberie to ako liek 😀
@zuzkalujza no a to sa da nejak rozdrvit alebo ? Lebo tak karina zo rste nebude vediet pocuvkat 😉
@bonaqa2013 preštudujem googla a uvidim 😉ale ďakujem za typ 😉
Cocculine u nas funguje perfektne,cca polhodinu pred cestou rozdrvim dve tabletky v troske vody,lebo syn este nevie cmulat ako cukrik.prvy raz to mal ako 8m. odporucam,je to super 🙂
@ivka01 toto ma taujimalo ze ci to ide rozdrvit , lebo predsa este je malicka.to normalne v kekarni si vypytam vsak?
Mne bývalo ako dieťaťu hrozne zle v aute a vlastne mi býva doteraz, ak je nejaký nepredvídateľný kopec alebo niekto, kto menej šetrne jazdí. Dokonca aj sama, keď šoférujem a pozabudnem sa na nejakom kopci, tak sa mi zdvihne žalúdok. 😖
Jemne som to popucila priborovym nozikom a nechala ten prasok chvilu rozpustit vo vode a na lyzicke som dala synovi.Len takto mi to zjedol a zabralo to,hoci na pribalovom letaku pise rozpustit v ustach.maju to bezne v lekarni,cca 5 eur.
@ivka01 dobre pojdem dnes sa spytat do lekarne 😉 dik
@sonapalagyova môžeš jej to aj rozdrviť a tak dať do pusinky. S troškou vody prípadne. Nemá to zlú chuť. Je to také trošku sladké.
Neviem ci aj na slovensku,ale v nemecku kupujeme Vomex,je aj sirup pre malinkych aj tabletky na neskor.Funguju 100%.