Dobrý 🙂 vie mi niekto poradiť? Náš rok a pol veľký synček (jedináčik) veľmi žiarli na otca ked sa s nim ja objimam alebo sa mu venujem. Spusti strasny rev akoby sa mu ublizovalo. Ked ho zoberieme k sebe do objatia, otca odkopava a chce iba mna. Ma niekto podobnu skusenost? Mam cakat ze to prejde samo alebo ako ste to riesili? Vdaka
Tiez mala dcerka take obdobie,ze sa hnevala,ked sme sa s manzelim objali,pobozkali,tatinko ju nemohol ani okupat a pod.(teda mohol,ale s hysterickym revom 😀 ). Postupne to preslo..😉 Teraz nanho neda dopustit..🙂 Chce to len cas,vydrzte!🙂
je to normalne 🙂 Nebije ho, lebo v tom ho brzdime, ale pride a taha tata prec a ide ku mne on. Riesime to tak, ze nas obijme obidvoch, ved sme predsa rodina. Alebo sa s nim zacneme salit. Potom je uz spokojny. Mama je NAJ a pokial to obdobie neskonci, tak stale bude mat "vyhrady" 🙂
Tiez sme maly to iste,synacikovia vedia svoje maminky velmi lubit.Chce to trpezlivost,u nas to trvalo asi pol roka a potom to same preslo a teraz syn miluje tatina najviac na svete 😉
🙂 toto robi aj moj pes! ale nereve, no obhryza synovu postel. A teraz k veci...chce to cas a obcas zapojit aj syna do rodinneho objatia nech nema pocit vylucenia 😉
mali sme doma to iste, je to normalne, a casom sa to zlepsuje 🙂