1,5 ročný syn neustále vyhľadáva a papá papier

marcelkaemmka
7. feb 2017

Cawte nas drobec 1,5 r asi 2 mesiace neustale hlada papier knizky su uz takmer zjedene presne vie kde je a neda sa ustrazit mame doma aktivnu 4 rocnu dcerku ktora dennodenbe kresli tvori pozera knizky takze tomu nezabranim a nemozem dcere zakazat kreslit na wc pri toaletnom je nonstop na klucku nedotiahne kluc tam zial nieje ale sibal si prinesie stolcek a ma vyhrate a normalne sa schova predo mnou lebo vie ze mu ho vezmem dcera toto nikdy nerobila mame v rodine 2r synovca s ktorym sa dennodenne navstevujeme a ma ten isty problem aj jej drobec papa papier je mozne ze to videl od neho tak papa aj moj ale to nieje podstatne a nejdem uz riesit ako mu v tom zabranit ale preco to robia ? Je mozne ze mu nieco chyba ? A snazi sa to nahradit viem ze deti zvyknu ohryzat steni lebo je na nich omietka a v nej je vapno a sadra ked im chyba vapnik ale papier ??? dakujem za reakcie

adelita37
7. feb 2017

áí

libawet
7. feb 2017

@marcelkaemmka je to síce starší článok,ale možno inšpiruje :
http://www.pluska.sk/izdravie/zdrave-dieta/2013...

marcelkaemmka
autor
7. feb 2017

@libawet idem citat

ejuska79
7. feb 2017

aj moj stále odkusuje z papiera, má skoro 5 rokov... niedeky ho zje, inokedy vypluje 🙂 nerobi to dlho... už odkusol dcere aj z písomky, ktorú mi donesla ukázať a mala som ju vrátiť

marcelkaemmka
autor
7. feb 2017

@libawet
:( papier sa tam nespomina

lorela
7. feb 2017

@marcelkaemmka Spomína sa aj papier v závere. Takže sa dá článok brať v úvahu aj vo vašom prípade a teda mali by ste navštíviť pediatra.

danica2711
7. feb 2017

@marcelkaemmka moja dcéra to robila zhruba vo veku tvojho syna, keďže som si bola istá, že má vyváženú stravu a nemá jej čo chýbať, psychika bola tiež v poriadku, veľmi sme si to nevšímali a ona s tým asi po 2 mesiacoch prestala. Niekedy je dobre nerobiť z komára somára, pretože sa vyvolá zbytočné dusno a dieťa to cíti a vplýva to naň negatívne...