Pôrodnica Lučenec

iwka147
21. júl 2024

Ahojte,
Náhodou skúsenosti s pôrodnicou v Lučenci? Ďakujem krásne.

ju1a215
22. júl 2024

@iwka147 dva pôrody super ja som bola spokojná

fizelka80
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hukkelova
25. júl 2024

@iwka147 Rodila som teraz 1.6. Super všetko bolo skvelé nemôžem sa na nič sťažovať aj lekári aj sestričky všetci boli veľmi milý odporúčam nebudete ľutovať ;)

cukroska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lulucka30
1. sep 2024

@hukkelova koľko sa teraz ostáva v nemocnici po pôrode? A aké sú izby?

hukkelova
1. sep 2024

@lulucka30 Ak nie sú komplikácie pustia vás na 4 deň deň pôrodu sa nepočíta 🙂 izby sú v pohode aspoň tá kde som ležala ja 🙂 hneď vedľa JIS po sekcii 3 postele 🙂 na poslednú noc som išla na nadštandard a to bolo super pohodlíčko len tam bol väčší hluk od sester 😀 ale zas tam môže ostať návšteva aj trochu dlhšie ako len do 16 tej záleží od sestričky 🙂

lulucka30
2. sep 2024

@hukkelova niekde som čítala že sa už ostáva len 3 dní plus teda ten deň keď sa rodí aj to záleží ci sa rodí cez deň alebo vnoci. A stále sa bábätká môžu ukazovať len cez sklo? 😀

ju1a215
2. sep 2024

@lulucka30 ja som rodila v apríli tohto roku porodila som do obedu a ráta sa od ďalšieho dňa prvý deň.. v nedeľu som porodila prvý deň je pondelok a pustili nás vo štvrtok.. cez sklo áno je keď ste na spoločných izbách s druhými ženami... ale keď máte nadštandard kde ste sama na izbe tak môžu prísť návšteva ku vám na izbu tam ani nezáleží čas kedy vás prídu pozrieť hocikedy lebo ste sama.. na spoločnych izbách so ženami iba na chodbe cez sklo bábätko a vy môžte ísť na chodbu a návštevné hodiny od 14tej do 16tej