Ahojte, je tu nejaká dobra žienka ktorá by rada opatrovala deti vi veku 7 a 3 roky? Hladam si prácu ale bez opatrovateľky sa zamestnať nedokážem. Je možné že sa nájde nejaká pani ktorá ktorá dostatok voľného času a rada by si takto privyrobila? Ďakujem
@estefan61 zatiaľ priebežne sa informujem ci je niekto kto by vedel opatrovat, prácu si hľadám akurát, tiež záleží aj akú máš predstavu o cene 😊
Dobrý deň, ja sa pripojím ak môžem.. Tiež by som mala záujem o opatrovateľku pre svoje 2 r dieťa
@kvietocek05 Ahoj aj ja som momentalne nezamestnana tak ak by bolo treba rada postrazim 🙂
Dobry den hladate este niekoho na strazenie?
Dobrý deň. Hladáte opatrovateľku?
@zuzanajanstova dobrý večer, ja hľadám.. Opäť.. ☺️
@kvietocek05 Dobry den. Ste priamo z Lucenca?
@zuzanajanstova áno, priamo z LC. Vy?
@kvietocek05 dobrý deň, som priamo z LC , momentálne nezamestnaná, moje tri deti sú už všetky školopovinné , tak ak by ste potrebovali opatrovateľku rada pomôžem a zároveň si privyrobim😉
@kvietocek05 aj ja som z Lucenca🙂 ake velke dieťa máte? Kolko hodin denne ho potrebujete postrazit?
@kuvicka dobrý den, mam 3 rocne dieťa. Chodí síce do škôlky, ale je viac doma ako v škôlke. Keďže s každým soplikom musíme doma ostať. Opatrovanie by som teda potrebovala nepravidelne, hlavne v takýchto situáciách.. Choroba.. Ale aj na preklenutie voľných dní v škôlke - prázdniny a letné prázdniny
@zuzanajanstova dobrý deň, stráženie by sme potrebovali cez chorobu, prázdniny. Jedna sa o 3rocne dieťa
@kvietocek05
Dobrý deň.
Je vaša ponuka ešte aktuálna ?
@maruska1170 ahoj,ja som momentálne nezamestnana tak by sme sa mohli nejak dohodnut 😉