Dobrý deň. Plánujeme zmeniť základnú školu našim deťom. Momentálne navštevujú školu na dedine a plánujeme presun do mesta Lučenec. Môžem poprosiť o radu ohľadne výberu školy. Ďakujem veľmi pekne .
@niky4276 súkromná škola je pri dopravných policajtov trošku nižšie a chvália tú školu ja v budúcnosti prihlásim synceka určite tam a starší syn chodí na Haličskú vedľa piramidy chvalabohu že ho nezobrali oproti lebo aj tam mal prihlášku veľa detí prešli na túto školu z oproti...Učitelia sú tiež veľmi ľudský aj Pani riaditeľka
Hocikde len nie Laca Novomestskeho
Odporucam https://www.czslc.sk/ ziaci maju velmi dobre vedomostne vysledky, je to fakt kvalitna skola, kde s detmi pracuju, cize pokial Vam ide o kvalitne vzdelanie. Maju tam aj zakladnu umelecku skolu, co je naozaj velka vyhoda. Profil ucitelov a ziakov je zaroven aj o skutocnych hodnotach. Pokial len chcete, aby niekde boli deti "pod strechou" a nezalezi vam az tak na kvalite skoly, tak berte co mate najblizsie.
@elen2 prečo nie ? Ja chodím tam a máme skvelých učiteľov, nového riaditeľa ktorý škole veľmi pomohol a veľmi pekný areál (práve ho prerábajú). Za mňa Novomeského super.
Ja by som sa však chcela spýtať, chodí niekomu dieťa do špeciálnej školy pri Kauflande v Lučenci? Mám syna ktory je vedeny ako dieťa s viacnásobným postihnutim ale bez mentálneho postihnutia. Beru aj také deti tam alebo len deti, ktoré musia mat aj mentálne postihnutie? Ďakujem
@cookiecook super teším sa stebou že sa ti tam tak páči .Ja by som tam už ani len psíka neposlala škola hrozná a vlastne o ničom je celá .A viem o čom pisem mala som tam syna no nikdy viac .
Podľa toho kde budete bývať. Dobra je na halicskej ceste 8, ale aj Vajanského je ok