Ahojte, pomohol niektorej z Vás tento pán gynekolog otehotnieť? Nastavil jej liečbu, ktorá bola úspešná a ste spokojná s ním a jeho prístupom.
@selest to áno, milý, slušný je, to nepopieram. Tiež som si vtedy myslela, že postup vyšetrenia je správny. Neviem prečo mne tieto vyšetrenia nerobil... našťastie som nemala žiadne ťažkosti. Ale patrí to k základným vyšetreniam a ja som k nemu chodila 4 roky a vnútorné sono nerobil ani raz !!!!
milý doktor, vysvetlí, cytologiu robí aspoň mne pravidelne-ale sono absolútne, známe tiež majú takú skúsenosť, resp. keď ho o to sono aj poprosili, tak iba priložil a za dve sekundy vybavené🙄 už mi to začína prekážať, niekedy bol považovaný za top gynkológa v LC okrese...
@kejty283 ak mozem odporucit, MUDr. Horvath Patrik vo Filakove. Skuste pozriet link dozviete sa mozno viac. https://www.gynekologfilakovo.sk/
@tata1401 no tak paráda teda, pretože v popise jeho práce má, že liečba neplodnosti či ako to tam presne má. Dúfam, že nebude mať k tomu prístup taký ako bývalý gynekológ, ktorý mi povedal že on s tým nevie spraviť nič, že mám ísť jefine do CAR. A sesternici pomohla gynekologička aby otehotnela, nastavila jej liečbu a podarilo sa to.
@kejty283 tento dr.Horvath kedysi posobil v CAR v CR. Ma fajn vybavenie v ambulancii, a vie stanovit diagnozu. Tri zeny som tam odporucila a stacilo rozsirene sono a vedeli na com su. Ma tam mail adresu, skuste mu napisat svoj problem. Tak rada by som pomohla, viem ake to je .. vela rokov som chodila ku gynekologovi v LC a vzdy bolo vsetko ,,v poriadku”. Rodila som 42 rocna. Kym sa prislo na to, preco to 2 x dopadlo potratom.
@kejty283 snáď ste k tomu doktorovi, ktorého by som ani nenazvala doktorom, z Fiľakova, neprestupili..je to maximálny neprofesionál, ktorý len berie od žien peniaze..mne tvrdil, že som v prechode, pred 2 rokmi..a teraz som tehotná.. prestúpila som od neho ku doktorovi Križovi a úplne iný, profesionálny, prístup..
Ja som maximálne sklamaná z prístupu MUDr. Križa...nielen, že mi nerobil na pravidelných vyšetreniach sono, i keď som v minulosti mala problém s cystou, ani som nevedela, že mám polycystické vaječníky, to som sa dozvedela od iného lekára po roku neúspešného snaženia o bábätko, čerešničkou na torte je,že ma teraz čaká konizácia krčka maternice kvôli zlým výsledkom cytologie, pričom každý rok chodím pravidelne na PP, od známej ktorá pracuje v labaku v BB som sa dozvedela, že naposledy som mala takúto cytologiu v roku 2019!!!! A teraz vyšli už veľmi zle vysledky, tak si dávajte pozor ...ja od neho určite prestupujem.
@christinesss ďakujem za názor, ale ja som iž od neho dávno odišla. Bola som tehotná, ani mi len nezobral krv na detekovanie tehotenstva vždy pozeral sono ale iba cez brucho to nič nevidel tak ma iba dostrašil potom raz ma pozrel cez spodok a videl tam gestačný vak ale iba ten. Išla som k druhému dr ten mi zobral aj krv a aj na sone videl, no bohužiaľ nedopadlo to dobre v 10tt som začala krvácať.
@kejty283 ja som k nemusí chodila pred rokmi a nebola som spokojná skrz to, že mu nerobil na prehliadke vnútorné sono, ale v platbách od poisťovne si to dal zaplatiť. Tiež si nepamätám, či mi robil vôbec ster z krčka, bolo to dosť dávno už. Ale keď som sa presťahovala a našla si iného gynekológa, tak som bola prekvapená, že koľko ďalších vyšetrení sa robí na preventívnej prehliadke....
Tak neviem ako potom pristupuje k ženám, ktoré chcú otehotnieť, keď nerobil takéto základné vyšetrenia....