Škôlka Lobelka - Liptovský Mikuláš

majka8691
5. feb 2021

Dobrý deň, prosim Vás, mate skúsenosti s materskou školou Lobelka v Liptovskom Mikulasi? Su tam Vaše detičky spokojne? Pripadne aku inú škôlku by ste nam odporučili? Dakujem krasne 🙂

ane6
12. feb 2021

@majka8691 nám chodí synček do Stonožky a maximálna spokojnosť. Keby som sa rozhodovala znova znova by tam išiel. Za mňa najlepšia škôlka v LM.

3petka
12. feb 2021

@majka8691 môjho muža sesternica tam robila teraz je na rizikovom. Veľmi pekne tam pracujú s detičkami a sú spokojne... ja som tam chcela tiež dať syna ale dala som do bližšej skolky lebo robím u domu rak by som zbytočne chodila ráno do mesta a zas poobede

majka8691
autor
13. feb 2021

@ane6 Dakujem pekne za spravu, uvažujeme aj o Stonozke, len to mame z hľadiska lokality trocha komplikovane, ale naozaj som pocula veľmi vela pozitívnych referencii na tuto škôlku 🙂

majka8691
autor
13. feb 2021

@3petka Dakujem Vam za odpoved. Az sa situácia trocha upokojí, chceli by sme sa tam ist aj osobne pozriet. Verím, ze sa nam bude pacit..🙂 Neviete prosim nahodou, kolko detičiek byva v jednej triede?

3petka
13. feb 2021

@majka8691 No to si už veru nepamätám. My sme tam tiež boli osobne na obhliadke a je to tam pekne

ane6
15. feb 2021

@majka8691 v našej triede je ich momentálne 16, nakoľko niektorý idú o rok neskôr. My sme boli pozrieť aj v Lobelke, ale Stonožka u nás vyhrala a neľutujeme. Každý deň sa synček teší do škôlky a pani učiteľky sa im venujú na 1000%, mávajú jamping,foto krúžok, posielaju 📸 ako sa detičky majú a čo robia, ... Za mňa naj naj škôlka.

janaka85
25. feb 2021

Prosím vás, viete aj o nejakých domácich "škôlkach", malý kolektiv deti? Naša dcéra vôbec nezvlada pobyt v klasickej škôlke a hľadáme alternatívu. Viem o Dovalove a lesnej škôlke, ale to mám dosť od ruky. Ďakujem

lucia1317
27. feb 2021

@janaka85 neskusali ste jaslicky najskor na adaptaciu? ak ma do 3 rokov.

janaka85
28. feb 2021

@lucia1317 má už tri roky aj mesiac