Pôrodnica Liptovský Mikuláš - dojčenie

27. jan 2022

Ahojte baby, zvazujem porod v Lm a chcem sa opytat na vase skusenosti s podporou dojcenia… ukazali, vysvetlili vam? Alebo ake mate skusenosti? Dakujem

zapalkazapalkova
27. jan 2022

Nemám skúsenosť z LM, ale z iných 2 nemocníc a ci viem, tak laktacne v nemocniciach vôbec nevedia pomôcť a skôr ta zdeptaju, ze nevieš /nemôžeš dojčiť a pod. Ja odporúčam si prečítať napr knihu Prakticky navod na dojcenie... Pozriet si stránku mamila.sk... Popr si zavolat laktacnu poradkyňu z Mamily.
Držím palce 🙂

janjatu
27. jan 2022

Ja som 3x rodila v LM, este pred 1. porodom som si na Mamile naozerala videa, ako dojcit. Po porode sestricky vzdy preferuju dojčenie nosia babatko na dojcenie ked nie je pri vas,pomahaju aby sa babatko spravne prisalo, poradia, pomozu, ja som bola spokojna, mlieko sa rychlo rozbehlo, nemala som problem.Mam velmi dobru skusenost

kiki68
28. jan 2022

Odporucam tie videa z mamila, mne to dost pomohlo. V nemocnici to bolo take rychlovysvetlenie v jednej polohe. Corona k tomu, nebol cas

daniella315
28. jan 2022

Mne pomohli a ukázali mi,že ako sa má prisať,ako mám ja držať hlavičku ale podľa mňa, na to prídeš aj sama, a to dieťa tiež 🙂 a doma budeš v kľude a pokoji.

3petka
28. jan 2022

Pekne vedia poradiť ako na to. Mne aj pekne poradili ako na dieťa aby nezasplo pri kojení, na môjho drobca to fungovalo.

zuzanka3108
2. feb 2022

Ja som rodila v maji 2021 a teda po 11 rokoch a ta nemocnica neskutocne vzrastla. Pomahaju, radia, su za prirodzenost v porodoch a dojceni. Za mna urcite obrovska spokojnost.