Pôrod v nemocnici Liptovský Mikuláš

19mejko
27. júl 2021

Ahojte baby, mate daktorá skúsenosť pôrodu v LM, personál, služby, vybavenie, starostlivosť o mamicku a mimčo? Boli ste spokojne?
Kolko sa plati cca za taky priemerny pobyt v nemocnici? Je lepsie si doplatit jednolozkovu izbu?
Za pocity skusenosti budem vdacna

majkaelha
31. júl 2021

@19mejko ahoj, ja som rodila cca pred mesiacom. v ten den som bola asi jedina, co tam rodila, aspon podla "vytazenosti" sestier 🙂 mala som stastie na super doktorku, sestricka bola fajn, aj ked davala najavo, ze to, ze som doniesla porodny plan, jej velmi pochuti nie je. ale nakoniec mi bola napomocna. vybavenie saly super, izba nadstandard (10 eur/den) sice mensia, ale bola som v nej spokojna a nebanujem, ze som sa pre nu rozhodla. bonusom okrem sukromia je telka, kt. som mala zapnutu len ako kulisu 😁, a mobilna postielka pre babo. starostlivost o maleho aj o mna super, ja sa nemozem stazovat. sestričky pravidelne chodili, poucili o mnohom, boli mile. ked sa im nakopilo roboty, uz toľkokrát nenakukli do izby, ale to im nemozno vycitat. asi tolko, snad pomohlo.

19mejko
autor
31. júl 2021

@majkaelha dakujem velmi pekne jasne pomohlo som spokojnejsia 🙂 vela zdravicka prajem aj drobcovi🙂

majkaelha
31. júl 2021

@19mejko dakujem krasne, vsetko dobre 🙂

19mejko
autor
31. júl 2021

@majkaelha mozem sa este spytat, maleho si mala stale pri sebe na izbe ?

barra2
31. júl 2021

@19mejko ja som sice rodila naposledy pred 4 rokmi ale nemozem si stazovat. Ci starostlivost o mna aj babatko.Ale ja som zas rodila spolu s dulou, ktoru tiez mozem odporucit vsetkymi desiatimi a bez nej by som tiez nerodila. Taktiez som bala porodny plan a snazili sa vsetkemu vyhoviet. Pri prvom mi ukazali ako mam maleho kupat, prebalovat, kojit. Maly mohol byt stale pri mne, ked v noci plakal prisli za mnou ci mi ho nemaju vziat aby som si pospala alebo ci nechcem pre neho cumel.

19mejko
autor
31. júl 2021

@barra2 jeeej super 🙂

majkaelha
31. júl 2021

@19mejko ano, okrem prvej noci, ale to som ich sama poprosila, aby ho vzali, porodila som o pol 1. v noci, dalsie 2 hodiny krasny bonding na sale, takze som uz mala dost 🙂

19mejko
autor
31. júl 2021

@majkaelha dakujem🙂