Ahojte, o mesiac robím. Chcela by som poradiť od mamičiek ktoré majú skúsenosti s pôrodnicou v Liptovskom Mikuláši a Dolnom Kubíne. Počula som , že v LM je pôrodnica po renovácií, ale aj v DK že je celkom nová , ale hlavne ma zaujíma ako ste boli spokojné s personálom a doktormi
@betulik11 ja by som išla inde. Nemocnica môže byť neviem aká vynovená ale kým tam robia niektorí ľudia,tak by som tam znova nešla. Hneď primár napríklad, má 71 rokov a už mal byť doma. Nebaví ho to už bohužiaľ.
A na Dolný Kubín alebo RK som fakt počula len dobré hodnotenia.
Ja nech mám druhýkrát rodiť idem asi do RK no. V LM by som už nerodila nikdy.
@moncacina práveže Krekacova mi ohrozila dieťa začala som ráno krvácať trošku poslala ma domov že to nič nie je a v noci som začala silno krvácať Drahozal mi zachránil dcéru keď som mu povedala že ma poslala Krekacova domov nechápal ja mám s ňou zlé skúsenosti aj počas hospitalizácie sa správa odmerane ku mne
Rodila som 2x v Ružomberku a šla by som aj 3.x (pred 7rokmi a pred mesiacom). Za mňa super 🍀❤️ Nové priestory mi nenahradia ľudský prístup a krásny nezabudnuteľný pocit z pôrodu.
Mám skúsenosť aj s našou nemocnicou - osobnou (kyretáž) aj z rodiny na gyn.odd. . Ak by som nemala možnosť rodím v LM. Keď mám na výber idem inde.
@betulik11 DK neviem ako funguje a Lm za mna nie. V Lm je dobry jeden pan doktor a ci natrafis na neho to neviem.