Ortopéd MUDr. Grossmann

natalschen
7. aug 2023

Máte prosím niekto aktuálne skúsenosti s týmto Dr.? Pediatrička nás nasmerovala k nemu a rada by som vedela, či ísť k nemu alebo inam? Som z RK, tak zisťujem možnosti.
A či berie deti aj dospelých?

moncacina
7. aug 2023

@natalschen zrejme pôjdete do Ortho rehab clinic v LM. Ja som tiež bola s malým no ani raz tam nebol. Robili vždy nejakí mladí dr. Ale bolo to v pohode .

natalschen
autor
8. aug 2023

@moncacina ďakujem za info

mimichaelka13
8. aug 2023

@moncacina
@natalschen treba si tam zavolat ak chcete konkretne jeho, lebo on robi len niektore dni v tyzdni. My sme chodili len k nemu s oboma detmi...a ak idete s kĺbikmi, tak male babatka su uprednostnovane 😉.

natalschen
autor
9. aug 2023

@mimichaelka13 ďakujem za info, a berie aj dospelých alebo len deti?

mimichaelka13
10. aug 2023

@natalschen aj dospelych. Ja som mala problemy s meniskusom v kolene... Sono spravil zadarmo u neho, na roentgen mi dal odporucaci listok takze tam som platila len za CDcko nejak 2 eura. A dal mi aj ziadanku na magneticku rezonanciu, to som si poriesila v Spinne tiez zadarmo lebo som mala odporucaci listok od neho, tiez som tam platila len nejak 4 eura za CDcko. Cize vysetrenia skoro zadarmo ked neratam CDcka 😉😅. Neviem aky mate vy zdravotny problem ale za mna super pristup, je to starsi pán ale odbornik 😉.

natalschen
autor
11. aug 2023

@mimichaelka13 no super, ja tiež riešim koleno a dcéra krivý chrbát a muž dlhodobé seknutie, ktoré sa neporiešilo liekmi a rehabkou. Ortopédia v RK stojí za nič, tu len každý pichá kolagén a pod. a inkasuje veľké prachy 🙄
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, pomohla si mi.

beezmeenaa
16. aug 2023

@natalschen podla mna v pohode. Robi pre orto rehab a mate na vyber aj inych. Kto je lepsi neviem
Tiez by ma zaujimalo

beezmeenaa
16. aug 2023

@moncacina a ako sa volaju ti mladi prosim neviete? Ja som bola s dcerou a hned sa ma pytali ku komu chcem a vybrala som si pana doktora Grossmanna. Ale patri to nejakym bratom z RK, ktori su sukromni a v rk maju platene vysetrenia. Tu nastastie cez zmluvu. Aspon take mam info. Len neviem ich mena, pripadne ci tam pre nich robi aj niekto iny, vy neviete?