Vie mi niekto vysvetliť odkiaľ sa v okoli LM, DK a TS berie toľko migrantov?
S vybitými zubami, o jednej nohe s rozopadnutými topánkami? Ide o migrantov tmavej pleti, pre ktorých sme nemali byť zaujímavý. Zvážajú ich k nám miestne závodné podniky?
Všade ich je veĺa, nielen v okolí LM, DK a TS.
Poprosim vysvetlit termin "miestne závodné podniky". Dakujem
Tak ja do DK chodím často, ale asi nie na tie správne miesta, pretože som ešte žiadneho takého nevidela 🤷
V TS som mala možnosť vidieť na zastávke tlupu tmavých ľudí, ale neboli otrhani a každý mal 2 nohy. Manžel povedal, že sú to robotnici z Indie čo stávajú obchvat
Nainštaluj si do mobilu Google prekladač a spýtaj sa ich a potom tu napíš čo si zistila
@iduska13 jo tiez som si myslel ze kolko migrantov.. ale furt ich zvazaju za mesto na obchvat kazdy den.. no hold nema kto robit u nas... V Bratislave vo VW a podbnych zavodoch robia Vietnamci, Srbi, Gruzinci a dalsi. Lebo nema kto robit.. Este budeme tych migrantov prosit aby isli k nam do zavodov robit, nie ze ich budeme vyhanat..
Títo sú asi zo Sýrie.
@lubossi jednonohí Tí v tej fabrike moc neporobia
zase jeden troll co chce rozduchat vasne🤮🤮🤮
tych par migrantov co sa tu premelie, nepíš somariny, nie je to zaujimave
@lucik194 pár?
Veď napíš v ktorých mestských častiach/ dedinách je to obrovské množstvo migrantov a my sa ich pôjdeme opýtať, čo tu chcú 🤣🤣
V LM som nevidela ešte ani jedného, do DK chodím len občas, ale ani tam som žiadneho nevidela … do TS nechodím…