Odkiaľ sa objavuje toľko migrantov?

21. aug 2024

Vie mi niekto vysvetliť odkiaľ sa v okoli LM, DK a TS berie toľko migrantov?
S vybitými zubami, o jednej nohe s rozopadnutými topánkami? Ide o migrantov tmavej pleti, pre ktorých sme nemali byť zaujímavý. Zvážajú ich k nám miestne závodné podniky?

andaluzia12
21. aug 2024

V LM som nevidela ešte ani jedného, do DK chodím len občas, ale ani tam som žiadneho nevidela … do TS nechodím…

kvietok2012
21. aug 2024

Všade ich je veĺa, nielen v okolí LM, DK a TS.

viestta
21. aug 2024

Poprosim vysvetlit termin "miestne závodné podniky". Dakujem

iduska13
21. aug 2024

Tak ja do DK chodím často, ale asi nie na tie správne miesta, pretože som ešte žiadneho takého nevidela 🤷
V TS som mala možnosť vidieť na zastávke tlupu tmavých ľudí, ale neboli otrhani a každý mal 2 nohy. Manžel povedal, že sú to robotnici z Indie čo stávajú obchvat

maranco
21. aug 2024

Nainštaluj si do mobilu Google prekladač a spýtaj sa ich a potom tu napíš čo si zistila

lubossi
21. aug 2024

@iduska13 jo tiez som si myslel ze kolko migrantov.. ale furt ich zvazaju za mesto na obchvat kazdy den.. no hold nema kto robit u nas... V Bratislave vo VW a podbnych zavodoch robia Vietnamci, Srbi, Gruzinci a dalsi. Lebo nema kto robit.. Este budeme tych migrantov prosit aby isli k nam do zavodov robit, nie ze ich budeme vyhanat..

autor
21. aug 2024

Títo sú asi zo Sýrie.

miskakyska
21. aug 2024

@lubossi jednonohí Tí v tej fabrike moc neporobia

lucik194
21. aug 2024

zase jeden troll co chce rozduchat vasne🤮🤮🤮

tych par migrantov co sa tu premelie, nepíš somariny, nie je to zaujimave

autor
21. aug 2024

@lucik194 pár?

iduska13
22. aug 2024

Veď napíš v ktorých mestských častiach/ dedinách je to obrovské množstvo migrantov a my sa ich pôjdeme opýtať, čo tu chcú 🤣🤣