Nájde sa domov pre kocúrika?

lenkadroppova0
7. nov 2024

Ahojte, moc šance nedávam, keď sem píšem, ale skúsim silu internetu, pred dvomi mesiacmi som sa ujala kocúrika z ulice ktorého mlátil jeden kocúr a sbs v jednej firme ho strašne kopal, kocúrik je strašne milý, naučený na mačacie wc, väčšinou dňa prespí, vďačný za teplo, lenže u nás ostat nemôže, pretože mám ešte jedného kocúra ktorý bol celí život sám a neznesie ho
😒 kuse do neho vrčí,syčí. Musia byť oddelení ale keďže bývam v byte a máme dve deti, kocúrik býva momentálne s nimi v izbe, ale musím sa ho vzdať lebo náš ho nikdy neprijme, už som vyskúšala všetky odporúčania, tipy, prichádzam do šialenstva.
Bola by som vďačná ak by sa tu našla osôbka ktorá by dala tomuto kocúrikovy teplý, milujúci domov, že mu už nikdy nikto neublíži, bola by som veľmi vďačná lebo inak by musel isť na ulicu naspäť, ide zima a My to už doma nezvládame, čakala som lepší priebeh a nemyslela si, že ten náš ho nebude chciet ani len cítiť.
Kocúrik je už kastrovaný, zaočkovaný, zdravý.
Velmi ťazko sa mi toto píše, ale budem štastná ak sa ho niekto ujme, som ochotná aj mesačne prispievať na jeho potreby lebo mi neskutočne prirástol k srdcu 😞

h2
7. nov 2024

@lenkadroppova0 Možno by pomohlo, keby si napísala lokalitu.

0silvia0
7. nov 2024

@lenkadroppova0 skus pridat aj fotku, mozno sa niekto do neho na prvy pohlad zalubi

lenkadroppova0
autor
7. nov 2024

Fotky kocúrika, okolie Liptovský Mikuláš, ak by bol záujem aj zďalej, nejak by sme sa dohodli, len prosím za neho

benimnadir
7. nov 2024

@lenkadroppova0 je krásny, veľmi mu držím palce 🥰🎀

kiki68
7. nov 2024

Krasny kocur

janagem
7. nov 2024

Skúsili ste ozka? Minimálne by vedeli zasielať na stránkach na FB a tak.

h2
7. nov 2024

@lenkadroppova0 Krásny 😻. FB nejakej miestnej skupiny si neskúšala? Ja som z ďaleka a u nás by musel byť vonku, ale ináč by som ho zobrala.

lenkadroppova0
autor
7. nov 2024

@janagem áno skúšala, do OZ ho nechcem dať, a príspevky mi už OZ zdielali od nás z okolia. Snáď sa podarí mu nájsť rodinku

colsami
7. nov 2024

Pamatam si Tvoju temu, som rada ze pre dobro celej rodiny a hlavne oboch kocurov mu hladas novy domov. Zial, inak to nepojde.
Drzim palce, je pekny.

lenkadroppova0
autor
7. nov 2024

@colsami 😞