Ahojte, chcem sa opýtať máte skúsenosti s tou pani doktorkou? Chcem sa objednať na prvotrimestralny skríning. Všade čítam, že najlepšie na Slovensku je Mudr. Grochal, ale keď bývam v LM rozmýšľam, či je naozaj potrebné cestovať do MT ak aj tu máme takéto možnosti. Otázna je však kvalita vyšetrenia. Budem rada, ak sa podelíte o svoje skúsenosti.
Boli sme v máji a za mňa veľká spokojnosť. Boli sme u nej 40 minút, všetko nám ukázala, vysvetlila, keď sme sa niečo opýtali, odpovedala tak aby sme pochopili. Povedala nám aj pohlavie, vopred sa opýtala či chceme vedieť alebo nie. Odporúčam každému. Zavolala som tam, sestrička sa opýtala na informácie ohľadom poslednej menštruácie a objednala ma podľa týždňa.
Ahoj ja som bola akurát dnes na morfologickom ultrazvuku , som priamo z Lm v prípade otázok kľudne napíš 🙂
Bola som pri obidvoch detoch, a bola som velmi spokojna. Ako aj s pristupom aj s vysvetlenim. Sestricka tiez super
Na co sa zbytocne trepat do Martina
@petushqa2710 Ahoj, mohla by som sa opýtať aj na cenník morfologickeho vyšetrenia? Zvažujem buď pani doktorku alebo MT. Ďakujem 😊
@vanes2233 ahoj, ja som tam včera volala a cena bola 50€ s tým, že fotka aj prítomnosť partnera je v cene.
@vanes2233 aha pardon, už vidím, že sa pýtaš na morfologické vyšetrenie, tam cenu neviem. Ale je tam mila sestrička, určite zavolaj 🙂
@vanes2233 bola som v máji a platila som 60€. Muž bol pri mne
Bola niektorá z vás už aj v 11 + 0 tt ?
@strecha990 áno ja som bola v prvom trimestri aj potom v druhom..nakoľko bolo všetko v poriadku teraz v treťom som už nešla
Ja som síce bola pred 1,5 rokom ale spokojnosť veľká. Prístup dr aj sestričky na jednotku. Aj odbornosť. Ja odporúčam