Lidl outlet - Liptovský Hrádok

mizu89
30. nov 2021

Ahojte včera bol ešte Lidl otvorený a dnes už nie.dnu bol personál,svietilo sa ale nepúšťali.viem že nemajú potraviny,drogériu ale neviete či niečo nechystajú aby mohli mať otvorené.isla som na istotu že pokupim ešte deťom pod stromček a bum nula bodov.samozrejme v druhom lidli,Kauflande,Tescu kúpite oblečenie a tu nie.no choré všetko na hlavu.vymysel našej vlády.ako keby deti nerástli.🤦

evica17
30. nov 2021

@mizu89 ahoj, len ma tak zaujima, ze v jednen lidl.je klasicky a ten lidl.outlet je co ? Lebo vzdy ma to tak.zaujimalo, odkedy viem ze sa v LH ide stavat lidl, ze naco su v hradku dva a este tesne pri sebe ked je to male mestecko.
Ale ano, je to na nervy, lebo oblecenie kupit dakedy treba. Maly mi akosi vyrastol z zimnych overalov, co som zistila az teraz, bo som myslela ze mu.budu dobre a su mu len tak tesne, a chcela som aspon premerat ci budu ok ine ked.kupujem, bo cislovanie nie je vzdy rovnake, a aj topanocky malemu som chcela hlavne vyskusat ktore mu budu sediet, aby ho netlacili nikde, ked uz zacal chodit.o

mizu89
autor
30. nov 2021

@evica17 no mi tiež nemáme zimné topánky pre 16m.a syn 7r tiež podrástol a chcela som mu kúpiť nejaké tepláky.
Lidl outlet len Lidl kde predávajú nepotravinovy tovar.tj oblečenie pánske,dámske, detské,veci do kuchyne, náradie,hračky samozrejme všetko zľavnené.tieto lidle sú len 2 na SR.z ostatných lidlov pozbieraju veci čo im pozvysuju a rozdelia do týchto lidlov outlet.kamion im chodi každú sobotu a postupne vykladajú.zlavy sú do 70%

mizu89
autor
30. nov 2021

@evica17 Bola som tam asi 3x vždy okolo obeda a všeho všudy 4 autá.cize minimum ľudí čo v Kauflande hlava na hlave