Kam na Liptove s 2-ročnými a 3-ročnými deťmi?

natala23
19. aug 2024

Ahojte.
Chystáme sa na predĺžený víkend na Liptov.
Prosím poraďte kam s 2 a 3 ročnými deťmi. Môžu to byť aj zvieratká, kúpanie sa, atrakcie... Niečo také čo nás finančne nezruinuje, lebo čo som pozerala napr Fantázia Liptov park vyzerá skvelo ale ten cenník 🙈 plus ešte sú vnútri atrakcie čo treba zvlášť platiť 😌
Ďakujem za rady 🙂

mikitilik29
19. aug 2024

@natala23 kontakt zoo, budete tam mat program min. na pol dna. My sme boli teraz tam s 2 a 4 ročnými a veľmi sa im páčilo. Ale stravu si zoberte so sebou lebo tam sú neskutočne ceny.

mikitilik29
19. aug 2024

@natala23 ešte sme boli vo fun centre v demenovej tiež super zážitok pre deti. Môžte si zakúpiť celodenné lístky. Sú tam aj bazény s vodou pre deti. Tam si viete kúpiť celodenný lístok a byť tam dajme tomu do obedu a potom sa tam vrátiť aj poobede. My sme na obed išli si oddýchnuť na hotel a vrátili sme sa späť.

mikitilik29
19. aug 2024

@natala23 cenovo je to tak 50 na vstupnom pre celú rodinu😏

vreckovka2
19. aug 2024

@natala23 nasmu 3 rocnemu dietatu sa velmi pacilo v Liptovskom Mikulasi v Slovenskom muzeu ochrany prirody a jaskyniarstva. Nam teda 3 hodiny, co sme mali vyhradene velmi nestacili.

bibina32
19. aug 2024

@natala23 Villa Betulla

bolarazjedna
19. aug 2024

Liptovský Ján, múzeum miniatúrnych hradov a zámkov, tam sú aj vláčiky, obrovská maketa vláčikov, tam budu chcieť byť aj celé hodiny a nebudú chcieť odchádzať. Oproti je aj koliba s ihriskom, kde sa dá najesť. Nášmu 2rocnemu sa veľmi páčilo.
Ešte Skanzen Pribylina, ak idete cez víkend, premáva tam aj historický vlacik, inak sa dá ísť peši pozrieť depo s vláčik i a spraviť pekný okruh - prechádzku po dedine a naspäť cez oddychový náučný chodník.

hortenziaj
19. aug 2024

Muzeum jaskyniarstva v LM, mlyn o lazy v kvacanoch, kúpanie sa v kalamenoch a prechádzka k studničke antičke, lucansky vodopád a travertíny, v rk Hrabovo a cutkovo - obrovo, farma so zvieratkami, rozhľadňa v liptovskej luznej a raky mini potôčik tam, Korytnica kúpele (aj na bikoch), vlak korytko, obora v liptovských vlachoch, chalupkovo v lipt. Štiavnici, rozhľadňa a minisovensko, mincovnickovo v liptovskom Jane, tiež kada tam, pamätník a vrbicke pleso v Demänovej, prybilina skanzen a vláčik, rozhľadňa Vavrišovo, rozhľadňa východná, farma východná k teliatkam .... Toto sú naše lacne vylety s 2 a3rocakmi

lucka70
20. aug 2024

@natala23 kúpalisko Vrútky.A penzión Marko boli sme tam a mojím deťom sa páčilo a cenovo je to dobré.

kennuliatko
21. aug 2024

Odporúčam Ranč Králová Lehota je to zadarmo sú tam zvieratká ( mini zoo) lamy, klokany, lísky, pávy, ovce, kury, kačky, husy, morky, papagaje, korytnačky, dikobraz, ryby, prasa…