Ideme na vylet do Demanovskej doliny s 3 mesacnym babatkom. Ked by sa tam nedajboze nieco stalo a treba detsku pohotovost, chcela by som byt pripravená ze kam az ist resp. Volat sanitku?
Teraz nic neprivolavam ale budem ovela kludnejsia ked toto budem vediet. Ďakujeem
(A ano mame jednu vec pre ktoru musime byt “v strehu”) 🙂
no hádam v mikuláši… https://nsplm.sk/pohotovost-deti-a-dorast/
@biba_18 áno v podstate úplne zbytočná diskusia...
@klarissa25 a iba možno nepozná demanovsku dolinu…
@klarissa25
@biba_18 ďakujem chcela som vediet od mamiciek skusenost takze pomohli ste dakujem 🙂 to mi stačí
@biba_18 Dolinu poznam aj cely kopec chopok z jednej druhej strany ale mam prve babatko a toto som nikdy neriesila 😀 a pojdem tam kludnejsia ked (ak by sa daco stalo) nemusim googlit/panikarit alebo zakladat diskusie v hodine 12. 😊
chápem, tiež to tak riesim … tak držím palce nech to nebudete potrebovať ☺️
V nemocnici L. Mikuláš, len si pozri na tom hore priloženom linku časy, dokedy ordinuje.
@ibrunova hm a co ma clovek robit ak sa daco v noci stane? Volat sanitku?
Robia aj v noci, keď je to akútne pošlú na detský príjem hore priamo do nemocnice. Treba prísť na klasický urgent dole a oni zatelefonuju na detskú a pošlú hore.
A ak by naozaj bolo extrémne zle, tak potom Ružomberok. Ale osobne sme boli aj hospitalizovaní v LM a lekári super. 2 sestričky síce boli také ... Špecifické ... Ale inak super, starostlivosť, ľudskosť a profesionalita na pediatrii
@tinka_1807 dobre to znie fajn budem kludna a spokojná 🙏🏼
Vsak podla stavu dietata vidis, ci staci ak ho odveziete do nemocnice alebo je potrebna RZP. RZP je pre zavazne zhorsenia zdravotneho stavu, ked si nie si ista tak volas 155 a oni ta naviguju.
buď sanitku, ale v LM je aj urgent, tak ako píše kočka nado mnou.
Tak asi záleží aký je to problém, ak je moc zle tak asi áno sanitka q pohotovost je najbližšie v Liptovskom Mikuláši