Čelustná ortopedička Mišíková - Liptovský Mikuláš

kakavenko
24. sep 2020

Prosím,máte skúsenosti s touto zubarkou?
Boli sme pri nej ,dcere odporučila strojcek,ale neviem aký,lebo nás rýchlo odbila.strasna komunikácia s ňou.objednala nás az o 8 mesiacov na odtlačky.

sabi8
25. sep 2020

@kakavenko ahoj, áno ona ma taky prístup, ale ja som ku nej chodila a teda chodím ešte do dnes a veľmi veľmi mi pomohla, taktiež aj mojim x známym co som tam dohodila. Komunikatívna nieje vôbec, robí si svoju prácu, a určite bude dávať fix strojček. Vždy píše sumu vopred ktorá sa jej bud eplatit. Hlavne sa treba pýtať a zabaliť ju otázkami, ona už potom odpovie 🙂 ak niečo pýtajte sa 🙂

kakavenko
autor
25. sep 2020

@sabi8 ďakujem za info.ako často si ku nej chodila? A cena fixného strojčeka cca?
Áno napísala nám odtlačky 60. e+ 10 e dentálna hygien
a.dakujem

sabi8
25. sep 2020

@kakavenko no zo začiatku to bolo častejšie cca každé dva mesiace.
Cena? Keď som to tak z rátala dokopy všetko cca 1000eur
No a tu dentalnu podľa mňa už dáva preto, že tam ma dcéru. (podľa mňa zbytočná vec tak často), predtým tma dentalnu vôbec nemala

kakavenko
autor
25. sep 2020

@sabi8 a ty chodíš so sebou,či s tvojimi deťmi?Deti nemajú lacnejšie?

sabi8
25. sep 2020

Ja chodím so sebou 🙂 začala som keď som už mala po 18tke. Ale chodí aj naše krstniatko, no neviem ako platia, ale podľa mňa nie menej ako ja. Ale myslím, že to nieje také najhoršie platiť po ciastkach... Tých 1000 eur mohlo byt za cca 3 roky chodenia tam.

rencazranca
25. sep 2020

Mne tam chodia tri deti, najstarší začal pol roka pred 18 narodeninami, ostatné boli mladšie, kým nie je dieťa dospelé viacej prepláca poisťovňa, keď dovŕši 18 potom viacej platí pacient. Nám odporučila pri prvom objednaní sa zmeniť poisťovňu, lebo mali VšZP. Je síce svojská, ale dobrý odborník. Ja som k nej chodila pred 34 rokmi, takže som sa nebála dať aj deti k nej. Dcére už pomaly dáva strojček dole.

kakavenko
autor
25. sep 2020

@sabi8 ďakujem

kakavenko
autor
25. sep 2020

@rencazranca ďakujem

lailusa
16. okt 2020

Dobry vecer. Chovanie strasne. Bola som tam raz a dost.. Skuste v Hradku pan dr Folta aj on robi strojceky

bellovag
14. jan 2021

ajv RK dr. Preisler

betus11
7. jún 2021

@kakavenko Ja odporúčam pána Foltu. Prestúpili sme ku nemu od starého zubára- zlý prístup a stále dcéru napomínal, že si zuby čistí zle. Čistí si ich 20 minút a dôkladne. Od prestupu nemáme žiadny problém. Objedná Vás a berie načas. Vraj pri Mišíkovej sa čaká aj 30 minút od objednania.