Dcérku bolí hrdlo, po týždni v škole zasa nejaký bacil :( .... predtým brala atb., teraz sa snažíme vyhnúť sa im lokalnou liečbou. Nie je to len skriabanie, sťažuje sa na bolesť. Mám doma bioparox aj dorithricin. Neviete, ktoré je účinnejšie? Dokonca mi známa odporučila kombinovať ich, ale neviem, či to už nie je priveľa... nemáte s tým niekto skúsenosť?
atb.by som nedavala bez porady s lekarom ako pise maria obe su to atb...bud znova navstiv lekara, ze mate zas problem,alebo to ries pastilkami a liekmi ako tantum a tak ....
Ja som si kupila dorithricin lebo ma fest bolelo hrdlo a nic,ani trosku nepomohlo
Bioparox stojí za figu. Škoda kupovať. NEODPORÚČAM.
ja dávame Strepfen...pocmula ho a je lepsie.
ja mam odskusane obe a mne teda bioparox pomaha, aj dorithricin, ale ten sa mi zda, ze menej. asi treba odskusat, kazdy sme iny
bioparox je sprej pouziva sa nie len na hrdlo ale aj na dychacie cesty a sliznicu hrtana. kdezto dorithricin sa cmula a hoci je tiez atb ucinkuje len lokalne v ustach, najdalej tak v hrdle. urcite by som nekombinovala dvoje rozne atb - blbost. skor by som sla k doktorovy nakolko sa rozne atb nemaju brat tesne po sebe, zbytocne sa pretazuje organizmus. mal by sa spravit vyter a cielene nasadit vhodne atb na spravny virus ci bacil. zbytocne budes dietatu davat nieco co jej vobec nemusi zabrat a tka ci tak o tyzden budes musiet ist znova. potom tu citam spravy typu "mne aj tak tento liek nezabral", kedze dany clovek pouzil nevhodny liek k svojej diagnoze... 😝
Bioparox nepomáha skoda vyhodit za to peniaze.
oba su to atb,aj ked lokalne,ja by som skusila skor nejaky spray,na dezinfekciu aj proti virusom a bakteriam,napr.septolete alebo inu lokalnu liečbu,cmulacie tablety,kloktanie,ved pišeš,ze nedavno dobrala atb,nema vyznam to davat,vacsina bolesti v hrdle sposobuju aj tak virusy