Ahojte máte niekto skúsenosti zo zubnou ambulanciou v Starom Tekove?
Ďakujem 🤗
@cocolinka pozerala som ich cez instagram aj som si pisala s nimi cez msg lebo Som skusala tam zavolat ale asi som spravila preklep v cisle Lebo som sa dovolala niekomu inému a pani na druhej strane mi povedala že už sa jej to viackrát stalo že takto niekto zavolal že asi som dala nie 0940 ale 0904 🙈 a to ich cislo mi ale nedvihali. Asi robili. Ja mám zubárku v Bratislave ale potrebujem to už zmeniť takže týchto som našla ako Ihlu v kope sena náhodou takže vyskúšame. Kedy mas termin?
@cocolinka my sme boli s manželom teraz 27.11. A zatiaľ vstupná prehliadka a preventivka, prístup fajn. Sú to vraj manželia a pani čo tam čakala na chodbe ich chválila tiež. Cenník pekne k nahliadnutiu aj na internete a hlavne berú nových pacientov. Ideme zase 11.12. na ošetrenie tak uvidíme aj prístup a prácu.
@jankaapeto ja som mala tiez len vstupnu prehliadku a preventivku, nakolko, som nebola odhlasena od starej zubarky, myslela som, ze si to robia lekari medzi sebou, lebo som sa s tymto este nestretla, dalsiu prehliadku mam aj ja 11.12.
Prosím Vás používajú pri výkonoch mikroskop? Zvažujem začať chodiť k nim,ale keďže viem ze ma čaká nejedna endodocia,bez mikroskopu do toho uz ist nechcem..takisto pri dentalnej,používajú mikroskop?
DAKUJEM!
@cocolinka
@jankaapeto ahojte, mozem poprosit recenzie? boli ste spokojni? a chcem sa spytat, boli ste niekto u nich aj na dentalnu hygienu? dakujem 🙂
@lissiak na dentalnu hygienu som bola u nich, spravia ti najprv tu a az potom robia dalsia ukony, maximalna spokojnost, velmi prijemni mladi ludia..potom mi trhali koren, ktory mi ostal po zlomenom zube, bolo to sice neprijemne lebo ja som strachoprd, ale bolest som necitila, injekcie boli spravne a bezbolestne pichnute
@lissiak ja som bola v decembri na dentálna a bola som spokojná. Sestrička sa stále uisťovala či nebolí, či je všetko v pohode. Teraz v pondelok idem zas na opravu blomb. Ale sú veľmi milí.
@jankaapeto a prosim ta dentalnu robi sestricka ci zubar? A co vsetko robia na dentalnej? Vdaka 🙂🙂
@lissiak dentalnu robí sestrička, dajú koferdam, čistia ultrazvukom, pieskujú, fluorujú. Dokonca si môžeš vybrať príchuť takže za mňa super. Platila som tuším 50€. A 30€ mi vrátila dôvera ak máš.
@jankaapeto dakujem 🙂 a prosim ta cistia aj medzizubne priestory kefkou?
@lissiak fu ani si nepamätám, ale tuším skúšala či mi vojde kefka medzi zuby. Dnes som bola zas, opravoval mi zub. Zatiaľ som spokojná. Dosť sa s ním pohral nakoľko to je jednotka. Cena super.
@jankaapeto dakujem pekne za vsetky informacie 🙂
Toto aj mna zaujima. Myslis tuto ze: Dental Aesthetic? Pravdepodobne zubar je ukrajinec asi. Plusom je ze maju zmluvy so vsetkymi poistovnami. Inak ta kazdu recenziu budem aj ja vdacna