Ahojte, radi by ste si s malou (10 mesiacov) pozreli toto krásne mesto..viete mi poradiť vhodné ubytovanie s tak malým dieťaťom a čo je dobré vidieť v Leviciach alebo okolí? Ďakujem za odpoveď 😊
Som Levičanka, takže ubytovania moc nepoznám, skús pozrieť Hotel Lev alebo Apartmány na Bašte - to je priamo v centre, prípadne Golden Eagle, ale ten bude asi drahší. Mimo centra Hotel Dastan.
Na prezeranie toho fakt nie je veľa: neďaleko centra je levický hrad, Kalvária s rozhľadňou - tá je otvorená tuším len v nedeľu poobede, mestský park je pekný .
Námestie je hlavne veľa betonu a 2 fontány, teda nic moc.
ubytovanie skusnpozriet Levidom. Aspon pred par rokmi to bolo lacnejsie ako hotely a pritom pekne a slusne. Suhlasim inak, ze priamo v meste nie je nic extra na pozeranie - levicky hrad, park, lesna skola a to je tak vsetko.
Ešte ma napadlo, neviem, či už máte presný termín, kedy chcete prísť, ale v hradnom nádvorí býva celodenný program hradné slávnosti, dobíjanie hradu, vlani to bolo veľmi pekné, bolo v takomto období máj-jún.
Hradné slávnosti sú vždy druhú júnovú sobotu - teda tento rok 10.06.
@lucia0211 ahoj, ja bývam v Leviciach, no priamo tu v meste podľa mňa až tak veľa atrakcií nie je.... Ale mame pekné námestie, malú pešiu zónu, krásny mestský park s fontánou. V okolí v Brhlovciach sú skalné obydlia, vodný mlyn v Bohuniciach, trocha ďalej sú Tesárske Mlyňany s abroretom, my sme tam boli pred 2 týždňami s taktiež 10mesacnym bábätkom, vhodné na dlhú prechádzku, alebo my radi chodíme aj na Počúvadlo, ale to je už ďalej od Levíc.
Ubytovanie neviem poradiť, su tu hotely, ale tie aj s cenami nájdeš aj na bookingu.