Baby, je tu niektorá z Levic a mala svadbu na úrade? Viete mi povedať, koľko to približne trvá? Ďakujem
@majkabambulik nechápem ťa trošku .. slečna sa pýtala koľko to trvá na úrade... A nie na to či je slaboch alebo nie keď sa ide brať na úrade. Aj ja sa idem brať na úrade a čo ?! Možno neverí v Boha a nechce svadbu v kostole ... Pokiaľ nemáš čo povedať k téme a jasne odpovedať tak ani neodpovedaj radšej .
@deniska652 niesom z Levíc... Ale u nás v Žiline tak cca 20 minút .. tak si myslím,že to tak všade rovnako ..
obrad trvá cca 25 minút
@annamaria_65 :D ani tu pani nekomentujem, to je nejaká fanatička
@deniska652 sice nie v Leviciach ale v BA dva mesiace dozadu a trvalo to asi 10 min. - to som aj prehnala 🙂
@deniska652 My sa ideme 10.07. brať na úrade.. lebo sa nám nechce robiť okolo toho haló a navyše máme so snúbencom vlastný názor na cirkev. Milujem ho a to stačí.. keby niesol tehotná tak sa ani neberieme
Iba v kostole, ides na predmanzelsku pripravu, kde sa niekedy dozvies o svojom milom aj nemile veci.... 😂 ale mas to potom aspon so zarukou samozrejme ked dodrzite obidvaja po zvysok zivota 10 Bozich prikazani co nie je pre slabochov a padavky co utekaju so ziadostou o rozvod pri prvom probleme a potom sa znovu sobasia na urade, aby znovu isli na sud a sa rozviedli a takto dookola nicia zivot sebe aj druhym -tam musis vediet vztah opravovat-nie vyhadzovat, takze nech sa uz zaradis do tej skupiny, alebo tej druhej, tak ti zelame v zivote vsetko dobre, aby si bola silna a nie slaboch, ktory si berie druheho slabocha, lebo takto potom aj v zivote dopadnes ked nemyslis na buducnost 🍀 Vsetko dobre.