Sú tu mamičky z Levíc?

jahodka4
11. aug 2020

Ahojte, sú tu nejaké maminky z Levíc? Vďaka

extra
11. aug 2020

Ahoj, ja 😊

jahodka4
autor
11. aug 2020

@extra ahoj, super, kľudne napíš správu... ;)

martina1201
11. aug 2020

Áno ja.

kristind
11. aug 2020

Aj ja, prečo? 🙂

jahodka4
autor
11. aug 2020

@martina1201
@kristind Pokecať som chcela, alebo tak, nepoznám tu veľmi maminky... ;)

kristind
12. aug 2020

@jahodka4 veru ani ja nie. Pár stretávam, ale mám psa a väčšinou majú staršie deti. Chvíľu sa pohrajú s havinou a ideme každá iným smerom. My na prechádzku, ony na ihriská.

patriskap
12. aug 2020

@kristind akého máte psíka ?, my mame dvoch a čochvíľa čakáme bábätko 🙂
A všetci nás strašia že to sa nebude dať zvládať :D

kristind
12. aug 2020

@patriskap nech všetci netrepú sprostosti 🙂 mám borderku a dá sa to v pohode. Keď sa chce, všetko ide 🙂

jahodka4
autor
12. aug 2020

@kristind Každý má svoj život, my väčšinou iba na ihrisko, občas prehodim s nejakou mamkou reč, teda niektoré už poznám z videnia, inak všetko je online mam pocit... ;)

jahodka4
autor
12. aug 2020

@patriskap Podľa mňa, keď si to viete doma rozdeliť, tak v pohode, alebo veď zoberes kocar+ psíka a idete... ;)

kristind
12. aug 2020

@jahodka4 presne aj ja mám ten pocit. A hej, chodíme kočík + pes, krásne sa naučila. No aj tak ma sem tam niekto zastaví, že ma obdivuje a či to zvládam, pritom havina je poslušná 😄

jahodka4
autor
12. aug 2020

@kristind Tak to je super, máš to 2 v 1, aj malé sa pokocikuje, aj havino vybeha... ;) Máte chlapčeka/ dievčatko? Aké staré? ;)

kristind
13. aug 2020

@jahodka4 syn Kristián, bude mať teraz 5.9. 1 rok. Neskutočne rýchlo to ubehlo. Ešte len sa narodil a už je z neho veľkáč, čo vymyslí každú somarinu

jahodka4
autor
13. aug 2020

@kristind My David, v novembri 2 roky, tiež veľký chlap, teraz nedávno ešte v perinke a veelky sibal... ;)

ciara2
13. aug 2020

@jahodka4 ahoj za chvíľku som mamina aj ja 😊 a nepoznám mamičky s deťmi v lv. Aké máš stare dieťatko?

jahodka4
autor
13. aug 2020

@ciara2 ahojky, super, nech to dotiahnete do úspešného konca, máme chlapceka- 21 mesacneho, vy čo čakáte? ;)

ciara2
14. aug 2020

@jahodka4 dievčatko čakáme 😊

patriskap
14. aug 2020

@ciara2 kedy čakáte babo ;)?

ciara2
15. aug 2020

@patriskap 7.11. mám termín. Aj ty čakáš bábätko?

jahodka4
autor
15. aug 2020

@ciara2 Jeej, super... 🙂

patriskap
16. aug 2020

@ciara2 áno my čakáme 30.8 chlapčeka 🙂 uvidím kedy sa vypýta ;D zatiaľ sa mu nejako nechce 🙂

ciara2
16. aug 2020

@patriskap potom môžme ísť spolu niekedy kočíkovať keď budeš chcieť 😊

patriskap
17. aug 2020

@ciara2 jasne budem rada 🙂 napiseme si 🙂

ciara2
18. aug 2020

@patriskap super teším sa 😊 a ako zvladas tehu? Nemáš nejaké problémy? K akému gynekológovi chodíš?

cemericalv
23. aug 2020

@kristind tiež je tvorený ja borderka jak šialená? Moja mi vykopava zákopy doma a lieta ako pomonuta strašne zatata je tá moja Ella strela

kristind
23. aug 2020

@cemericalv chce to trpezlivosť. Ziva je od šteňaťa vystrelená, ale počúva veľmi slušne. Veľa, veľa roboty a keď kope, treba jej vybiť energiu.

cemericalv
23. aug 2020

@kristind budem musieť teraz nestíham absolútne nič pretavia domu ztp syn bábo na ceste padám mŕtva ... Najhoršie je sa snaží zahanat auta a bicykle

kristind
23. aug 2020

@cemericalv keď zbadate bicykel, posadiť psa s povelom nesmieš a pokojnou energiou počkať, kým prejde. Na autá, to je už trošku väčší oriešok. Ale na všetko treba aj vybiť energiu. Naháňajú kvôli pastierskemu pudu

cemericalv
23. aug 2020

@kristind to mi je jasné že sa snaží zahanat ešte musí preist toto obdobie a bude lepšie len teraz sa valim s katastrofy do katastrofy od pohrebov cez nemocnice úplne zle to je

kristind
24. aug 2020

@cemericalv to mi je ľúto. Moja babka vravieva, že na posraného aj hajzel padne... Ale držím psrty, nech to dáš a hlavne s havinou pevné nervy. Bordera je rovnako úžasná ako vie byť sviňa na zabitie 😂