Ahojte, sú tu nejaké maminky z Levíc? Vďaka
Áno ja.
Aj ja, prečo? 🙂
@martina1201
@kristind Pokecať som chcela, alebo tak, nepoznám tu veľmi maminky... ;)
@kristind tiež je tvorený ja borderka jak šialená? Moja mi vykopava zákopy doma a lieta ako pomonuta strašne zatata je tá moja Ella strela
@cemericalv chce to trpezlivosť. Ziva je od šteňaťa vystrelená, ale počúva veľmi slušne. Veľa, veľa roboty a keď kope, treba jej vybiť energiu.
@kristind budem musieť teraz nestíham absolútne nič pretavia domu ztp syn bábo na ceste padám mŕtva ... Najhoršie je sa snaží zahanat auta a bicykle
@cemericalv keď zbadate bicykel, posadiť psa s povelom nesmieš a pokojnou energiou počkať, kým prejde. Na autá, to je už trošku väčší oriešok. Ale na všetko treba aj vybiť energiu. Naháňajú kvôli pastierskemu pudu
@kristind to mi je jasné že sa snaží zahanat ešte musí preist toto obdobie a bude lepšie len teraz sa valim s katastrofy do katastrofy od pohrebov cez nemocnice úplne zle to je
@cemericalv to mi je ľúto. Moja babka vravieva, že na posraného aj hajzel padne... Ale držím psrty, nech to dáš a hlavne s havinou pevné nervy. Bordera je rovnako úžasná ako vie byť sviňa na zabitie 😂
Ahoj, ja 😊