Strojček na zuby - Levice a okolie

abdnikka
1. nov 2022

Dobrý den prajem, rada by som sa spýtala ze momentálne ako cenovo sa asi pohybuje strojcek na zuby u dospelých, okrem dr. KRALIKA v LV (ku nemu uz nechcem ist)ci su aj iní celustni ortopedovia v LV okrese a, ktori majú ake podmienky (covid test,ockovanie...).Dakujem vopred za zodpovedanie mojej otázky.

patka06
1. nov 2022

Odporúčam z vlastnej skúsenosti - Zlaté Moravce
https://www.drpaulisova.sk//sk/kontakt
Žiadne obmedzenia čo sa týka očkovania a testov

abdnikka
autor
1. nov 2022

@patka06 ďakujem krasne ❤

kabinka11
1. nov 2022

@abdnikka co sa týka ceny, to bude individuálne. Mne v marci nacenili na cca 5000e. Samozrejme ti by sa platilo postupne 3,5 roka.

abdnikka
autor
1. nov 2022

@kabinka11 to viem ze je individualne ja som aspin zhruba chcela vedieť. A to nacenili za klasický kovovy strojcek ze?

abdnikka
autor
1. nov 2022

@abdnikka hlavne o tie najdrahšie polozky sa mi jedna to samotne nasadenie strojceka

kabinka11
1. nov 2022

@abdnikka áno klasický kovový. 400e + 400e nasadenie vrchný +spodný. Tak isto na konci liečby 800e. Každá návšteva 90e mesačne. +ďalšie úkony.

abdnikka
autor
1. nov 2022

@kabinka11 Kralik pytal este vlani 600+600 😬 tak su riadne cenove rozdiely. Mohla by som vedieť u koho si si dala nacenit strojcek.dakujem

abdnikka
autor
1. nov 2022

@abdnikka a kazdomesacne úkony som sa ani nedozvedela teraz ked si spomeniem spatne iba na nasadenie-snatie strojčeka a po snati nejaký docasny

patka06
1. nov 2022

@abdnikka za tú cenu by si mala Invisalign, cenu komplet ti povedia vopred - žiadne "prekvapenie" počas liečby

abdnikka
autor
1. nov 2022

@patka06 o tom invisaling neviem nič ani nepoznám nikoho kto ma s tým ake skusenosti.

patka06
1. nov 2022

@abdnikka Dcéra ho má 2 roky - už končí liečbu, je oveľa oveľa lepší ako tie drôtiky v ústach
Poslala som ti hore link na doktorku, na stránke ho má popísaný
Aj tu na MK nájdeš diskusie a skúsenosti

abdnikka
autor
1. nov 2022

@patka06 nastudujem si to dakujem velmi pekne

chiara33
3. nov 2022

Ahoj, ja s dcérou chodím k dr.Laitmanovej do Želiezoviec. Tiež som riešila Zlaté Moravce, áále na to fakt nemám financie. Táto dr. je super, všetko vysvetlí, všetko povie, sestrička milá a ja som vo všeobecnej zdravotnej poisťovni, takže časť strojčeka mi preplatí.

chiara33
3. nov 2022

Teraz čítam lepšie, že pre dospeláka, táto je pre deti, áále skús jej zavolať, možno poradí...

abdnikka
autor
3. nov 2022

@chiara33 zavolam aj tam ďakujem 🙂

sss204
8. nov 2022

@patka06 neberie novych

patka06
8. nov 2022

@sss204 To je pre mňa novinka. Odkedy?
Viem, že boli dlhšie čakačky, ale zatiaľ vždy zobrala

sss204
9. nov 2022

@patka06 volala som tento týždeň len ma zapísala do poradia a ze najskôr sa ozvu v aprili🙈proste nikde sa neviem dostať ani Nitra ani Hlohovec momentálne hľadám Bratislavu

tina5959
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patka06
17. dec 2022

@tina5959 Pokiaľ viem, tak už je pár rokov v dôchodku
Pred 2 rokmi som hľadala pre dcéru a v LV robili iba u dr. Králika strojčeky aj to len fixné