Ahojte, zaciname sa pozerat po skolkach ktore mame na blizku ... Detsky svet je z vonku krasny zvyknú tam byt aj deti v kocikoch (jasle) ake mate skusenosti? Pristup, starostlivost, aké poplatky platíte za čo všetko? Čo všetko je v platbe zahrnuté?
Škôlka (statna neviem či majú aj jasle) včera detičky pobehovali po vonku, bol tam bager a učiteľky ich nechali popri ňom pobehovat, a až neskôr za nimi vyrazila taktiež by som chcela vediet niečo o tejto škôlke
alebo škôlka Jasmin tiež poplatky prístup starostlivosť
😊 Ďakujem pekne ❤
@maja2233 ďakujem za odpoveď 😊 škoda že mi mamičky neodpisali aj z iných škôlok 😊 Dopravný myslíte tu na boku popri tom senior dome alebo čo tam je? blízko placu kde stoja autobusy? tu máme asi najblizsie, pri nás, no zvonku to oproti tým druhým skolkam vyzerá tak jednoducho 🙄🥵 keď sa pozerám na detičky tak tam veľa nemajú ako sa zabaviť 🤦♀️ vnútri to neviem aké majú...
a ešte otázka na túto Dopravnú, koľko platíte? (za vsetko)
ahoj, nooo priznam sa celkom neevidujem vydavky, ale orientacne cca 27,7e vychadza strava. Tie ostatne naklady co sme mali teraz na zaciatku boli (ZRPS + skolsky fond to vyslo cca do 60e). Ine naklady sa tam spajaju uz napr. iba ak tam maju nejake divadielko alebo nieco extra ale to byva cca tak 1-2eura. Mavali aj anglictinu ale kedze syncek uz chodil do Helen Doron pre nas to nebolo prinosne (bol uz popredu pred rovesnikmi tak sa nudil). Mladsi syncek teraz nastupil, starsi je teraz predskolak. Ono to v tych statnych skolkach bude asi rovnake (rozdiel bude len v pristupe uciteliek a tie co poznam ja - dokopy 4 su podla mna v pohode). Myslim, ze v kazdej skolke byva aj den otvorenych dveri takze sa tam viete aj zajst pozriet 🙂 A ano tu Dopravnu myslim 🙂
@maja2233 čo sa tyka jasliciek Jasmin, tak absolutny suhlas! Nadstandardna starostlivost, mily a ustretovy pristup a pani majitelka ta najlepsia druha "maminka" pre deticky. Mne tam chodila dcerka od jedneho roka a kazde rano do jasliciek chodila s radostou. Momentalne chodi do MS Tekovska. Poplatky su 16 eur mesacne za skolku, 40eur zrps raz rocne, a cca 27 eur za stravu na mesiac. Plus samozrejme treba pri nastupe nakupit periny, obliecky, pyamka, hygienicke potreby a pod. Skratka bezne veci. Tak snad tato info pomoze trochu.@nikky
@eva2019eva ďakujem pekne určite áno, pomôže ❤😇 Pekný dník baby
dnes som sa bola pytat v mestskych jaslickach 😊 a bohuzial je to komplikovanejsie nez som si myslela 🙄 a cena je 150€ za levicanov a 200€ ktory niesu z levic ... vsetko sa z tych penazi kupuje, rodicia donesu len vlhcene a plienky
Dobry den chcem sa opytat ci sukromna skolka zoberie dieta aj v auguste alebo len od septembra.
Dakujem
@nikk3y Syncek chodil do jasliciek Jasmin. Ja mozem odporucat vsetkymi 10timi naozaj 🙂 tiez sme dlho vyberali, pretoze maly je velky mamickar a strasne som sa bala odlucenia atd. U nas jednoznacne vyhrali Jasmin. Nase dovody: 1. Max kapacita jasli Jasmin je max 10 deti, cize menej deti, mensia chorobnost. 2. Uprimna "rodinna" atmosfera. Jaslicky vedie sama majitelka a to bolo poznat. 3.spokojnost deti bolo jednoducho vidiet a citit. Syncek sice teraz nastupil uz do skolky (Jasmin su len jasle) na Dopravnu, kde v podstate nemozem povedat krive slovo (ale vidite a citite ze to je statna skolka).