Škôlka v Leviciach

nikk3y
18. sep 2024

Ahojte,
teraz naozaj potrebujem reálne pocity, recenzie škôlok tu v Leviciach ...
Niesme spokojní v našej čo máme, celý prvý týždeň nám neoznamovali čo sa dialo počas dňa, či boli problémy atď...až doma sme každý deň zistili, že vlastne sa zasekla v stole, že si udrela hlavu lebo ju jedno dievčatko sotilo lebo mala hlavu v zábradlí lebo jej to dievčatko stláčalo ruku a že vlastne je smutná lebo jej robia zle v škôlke... takže otázka znie....
Ste spokojní vy aj vaše deti? So školkou v ktorej ste? Prístup? Oznamy? Informujú vás o dni v škôlke poobede keď si idete po dieťa?
Posielajú vám fotky z ich dňa? Keď tvoria? Majú aktivity?
Aké vysoké poplatky máte? Školné/obedy/zrpš/triedny fond ?
Čo všetko ste museli nakúpiť do škôlky? (My plachtu,obliečky, uterák, pohár, wc papier 4x, Vreckovky 20ks 2 balenia, servitky vytahovacie 100ks-ové, vlhcené obrúsky 3x, papučky, náhradné oblecenie, 1l Mydlo)

janka_266
18. sep 2024

@nikk3y my sme spokojní, majú aj nejakú skupinu na fb, tak niekedy niečo pridávajú, keď sa nieco stane, tak nám to povedia hneď ako prídeme po dieťa, tiež sme museli kupovať nejaké veci, zrps nam znižovali, nech sme konkurenčne schopná škôlka 😃 teraz zaviedli aj triedny fond 2€ na mesiac,

extra
18. sep 2024

Ahoj, moja je na Okružnej, už druhý rok, do škôlky sme museli kúpiť: vlhčené, toaletak, servítky, kuchynské utierky, mydlo, sirup alebo čaj, aktivity máme fotenie v súkromnej skupine na fb, prvý rok každý deň, tento rok zatiaľ tak 1-2x za týždeň.Triedny font 10€, školné 22, strava cca 45€/mesiac, zrpš si už nepamätám, tento rok sme ešte neplatili 😬 oznamy nám dávajú tiež do skupiny, alebo sú aj vonku pred triedou, jedálny lístok tiež, hovoria, len keď je "zlý" deň, keď bolo všetko v poriadku, nič nehovoria...ale na vašom mieste by som sa pýtala na svoje dieťa, nie každý potrebuje informácie a sú rodičia ktorí chcú všetko vedieť, všetko je o komunikácii, hovorte s p., učiteľkami 🌹

nikk3y
autor
18. sep 2024

@janka_266 triedny fond 2e? 😃 čo majú oznamy vyvesené tak min.sk.rok mali schválených 30e (no neviem či to majú ročne alebo ako uvidíme 🤭

nikk3y
autor
18. sep 2024

@extra jasne snažili sme sa a áno je to tak vidím to na tých maminkách, že niektoré sa pýtajú a niektoré len prídu a odchádzajú🙂 ako ja by som nerieslia veľmi uvidíme ako bude mesiac či dva.. no zatiaľ tento týždeň sa nestažovala, tak som zvedavá ... lebo napríklad viem, že tie fotky z aktivít počas dňa alebo aj keď sú vonku alebo niečo tak posielali rodičom asi tiež do skupiny ktorú spravili 🙂 lebo učiteľky pôsobia milo všetko len bohužiaľ tá komunikácia viazne... vysvetlenie bolo : "kvôli deťom nemôžu sa zdržiavať pri rodičoch a vravieť im o dní jeho dieťaťa v škôlke, lebo deti sa rozplačú keďže čakajú na rodičov "

janka_266
19. sep 2024

@nikk3y 2€ mesačne, takže 20€, naši majú prvýkrát, predtým to mali riešené všetko zo ZRPŠ
u nás boli minulý rok väčšinu dňa obe p. učiteľky naraz v triede, aby zvládali nápor plačúcich detí, keďže vekový priemer bol do 2,5r. ale teda to sa ony dohodli a tým bol skrátený pobyt do 14:30, aby im vychádzali hodiny

timilv
23. okt 2024

@nikk3y naša staršia dcéra chodila na Hviezdoslavovu a aj mladší tam pôjde. My sme mali super učiteľky, dcéra to tam zbožňovala. Keď sme po ňu prišli, vždy nám povedali že čo sa dialo - vedela som či jedla (dcéra je nejedák), dokonca aj či boli na veľkej nám prvé dva roky hovorili. Keď sa stalo že sa buchla, nemyslím také to bežné spadnutie, ale že pri nejakej aktivite spadla z lavičky, tak mi to hneď oznámili ako prvé. Raz ju pohrýzol iný chlapec, tak ma čakala riaditeľka a hneď mi to ona celé vysvetľovala a pýtala sa ma či chcem stretnutie s rodičmi chlapca...
Ale čo bolo u mňa naozaj hlavné, dcéra to tam fakt mala rada. Učiteľky sa veľmi pekne správali k deťom, vymýšľali im aktivity, ale ak bolo treba, vedeli si ich aj upratať aby sa pekne správali aj medzi sebou

nikk3y
autor
23. okt 2024

@timilv takto si to predstavujem aj ja ... bohužiaľ sme odišli z tej MŠ .... keďže boli pády, udretia, potom mi vždy s plačom večer utekala do postele ku nám 🤨 aj jej správanie bolo utiahnute ... robili jej zle ... ťahali za ruku sácali padla udrela si hlavu... potom zevraj chlapček jej vylepil chlapček facku ... takže toľko k tomu ... tú facku som nevedela keď som riešila ukončenie lebo by som to riešila určite.... od ďalšieho roka ideme na perecku tak snáď tam bude lepšie... bohužiaľ sme si zažili to čo žiadne dieťa nikdy nemá v neznamom prostredí a od cudzích ludi ... ale našťastie sa mi už dala dokopy od kedy je doma už je živšia smeje sa 🥲😍

timilv
23. okt 2024

@nikk3y tu sa vám stalo na Hviezdoslavovej? To som prekvapená... Ale teda to asi závisí od učiteliek. My sme boli naozaj spokojní, dúfam že aj so synom budeme.
Takéto naozaj zamrzí, lebo to malé dieťa je tam dané s dôverou, že bude on postarané

nikk3y
autor
25. okt 2024

@timilv dopravna... a to boli na ňu veľmi dobre ohlasy