Dobrý deň, chcem sa spýtať 30.12 som mala termín pôrodu a zajtra sa mám ísť ukázať do pôrodnice na výmenný lístok od mojej gynekologicky. Nemáte skúsenosť? Pošlú ma ešte domov? Dcéru som rodila az na 7 deň po termíne. A nerada by som terazbtak dlho ležala v nemocnici. Tak chcem vedieť načo sa pripraviť, samozrejme ratam, že spravia pasy a že bude všetko ok.
@lucia13022023 a kedy to asi bolo? O koľkej je dobre tam ísť? Ja by som tam teda ostat nechcela radšej by som každý deň chodila na pasy. Doma mám ešte jedno dieťa…
@nonilaka február 2023. Išla som ráno na osmu alebo deviatu..
Ved uvidíš, možno sa s nimi bude dat dohodnúť, boli tam všetci veľmi milí.
@lucia13022023 ďakujem aj tak veľmi pekne za reakciu 😊
@nonilaka ja som tak bola. 13.2 som mala termín, Gynekologicka ma nechala doma do 20.2 s tym, že ak dovtedy neporodim mam ísť do nemocnice. Neporodila som, ráno som prišla, dala som výmenný lístok, a už som ostala.
Takto isto tam bola jedna žena so mnou, ale ona ma termín pôrodu 20.2, čiže v ten deň ako prišla na príjem.. Ja som večer išla na sálu lebo mi odtiekla voda, porodila som v utorok ráno a v piatok nás púšťali domov, ta žena s ktorou som bola na izbe stále nebola na oddelení 600nedelia, čakali kým sa jej pôrod spustí samovoľne.