Pôrodnica Levice

smejo955
13. jún 2024

Ahojte žienky, mamičky idem sa spýtať ohľadne Levickej pôrodnice aké máte s ňou skúsenosti. Čochvíľa mám termín pôrodu a rozhodla som sa ísť tam. Zaujímajú ma aj nadštandardné izby, nakoľko som druhorodička prijala by som po pôrode kľud 😊 Za všetky vaše reakcie budem moc moc vďačná

dettilv
13. jún 2024

@smejo955 ja som tam rodila 20.5. Bola som spokojná so všetkým. Nadštandard som nemala ale to sa tam treba opýtať či majú voľné. Kľudne sa pýtaj keď ťa nieco zaujima

lucia13022023
13. jún 2024

@smejo955 ja mam super skúsenosť. Mala som pri pôrode skvelu PA, pomáhala mi, mala som krásny, rýchli pôrod. Myslím, že mala veľkú zásluhu na tom aj ona, keďže mi pomáhala s dýchaním, polohovala ma... Doktorka nebola 2x príjemná, asi som ju zobudila, ale tak bola tam len 15 minút 🤣 muž bol so mnou celý čas.
Potom sme mali s mužom a bábätkom súkromie 2h, na 600nedeli bolo všetko ok. Milé sestričky, všetko vysvetľovali aj 3x keď bolo treba (bolo🤣)
Izby boli ok, keby rodím 2x, idem určite na nadštandard, ale ťažko sa tam dostáva, keďže majú prednosť primarove pacientky, tak mi bolo povedané na oddelení 600nedelia, že ak sa uvoľní a akurát nebude rodiť jeho pacientka, bude môj. No nedočkala som sa. Ale mimo to bolo všetko ok.

smejo955
autor
13. jún 2024

@dettilv spýtam sa ešte či je možnosť ísť aj pozrieť porodnicu?

smejo955
autor
13. jún 2024

@lucia13022023 na ich stránke som sa dočítala ze je 7 VIP izieb ..ale to asi bude aj plus tie ktoré sú na gynekologii,že?

lucia13022023
13. jún 2024

@smejo955 to neviem

dettilv
13. jún 2024

@smejo955 áno dá. Ja som nebola ale boli tam baby ktoré boli pozrieť komplet všetko. Skúste tam zavolať a dohodnite sa

dettilv
13. jún 2024

@smejo955 áno. A tie sú ešte krajšie. Tam sú aj manželské postele.

bolarazjedna
13. jún 2024

Ja som mala len a len pozitívne skúsenosti. Ak sa chceš pozrieť na pôrodnici, skus zavolať na príjmovu ambulanciu a hľadaj pani sestričku Fabryovu, ona robievala aj predpôrodné prípravy. Veľmi milá sestrička.
Ja som ležala na nadštandarde aj na gynekológii aj na odd pre rizikové tehulky, je to úplný luxus, nás tam svätý kľud, krásne izby, stropova klimatizacia, ktorá na teba nefuka iba príjemne vychladi izbu, dokonca môžeš sama regulovať, akú teplotu chceš mať v izbe. Je tam polohovatelna posteľ, vankúš na kojenie, telka, chladnička, mikrovlnka, kanvica, jedlo ti donesú na izbu, akurát príbor nie, ale to si môžeš 1.den zobrať a nechať si na celý pobyt, poumyvas a na konci vrátiš. Podľa mňa varia dobre, jedla je dosť, hlavne už po pôrode, a majú novinku candy bar (aj na štandarde aj na nadštandarde) - 7/24 dostupná chladnička na chodbe plná Termixov, kefírov , ovocnej výživy, vždy je tam aj müsli, ktoré môžeš zaliať mliekom, nejaká babovka/vianočka, ovocie.... Ja som rodila 2x v nadštandardnom boxe, aj ten je úplne úžasný, klimatizovaný, je tam pohovka pre sprievodnu osobu, vlastná kúpeľňa, WC, fit lopta, možnosť aromaterapie.... Prístup pôrodných asistentiek je úžasný.... Bonding sme teraz v marci mali úplnú idylku, nechali nás presne 2 hodiny samých, prišli len skontrolovať, či nekrvacam..... Aj na sestonedelí všetko ukážu, vysvetlia, ako prebalovat, kúpať, atď...
Po pôrode som strávila pol dna na bežnom odd, az potom sa uvoľnil nadštandard. Aj tam to vyzerá ok, priestorové riešenie nič moc (spoločná WC na chodbe, v izbe iba 1 skriňa na koncj izby pre 2 pacientky, ale v rámci možností nášho zdravotníctva je to ok). Keď som tam prišla v noci, sestričky mi doniesli čaj, chlieb, syrokrem aj ovocnú výživu, čo bolo úplne super pre mňa vysilenu po pôrode. Co ma prekvapilo, že aj počas pôrodu som mohla jest aj piť (rodila som od 9tej do 19:35, a normálne mi doniesli obed aj večeru, aj na porodny box, ešte mi to aj pôrodná asistentka zohriala v mikrovlnke).
Na nadštandarde máš aj návštevy neobmedzené.

petkka11946
27. jún 2024
janka_mamka
2. aug 2024

Ahojte ,ja sa tu trosku pripnem. TP mam začiatkom októbra ,tiež zvažujeme Levice. Len trosku neviem ci mimo otázka, ale ja nechápem, tie VIP izby treba vopred zarezerovovat ,zaplatiť? Koľko vopred ? A dajú ju teda len ak bude voľná, ak nebude mam smolu ? Dobre to chapem ? Prosím o radu. Kedy nahlasujem gynekológovi kam chcem ísť rodiť? Prvého som mala pred 12 rokmi ,kto by si to už pamätal, rodila som vtedy v TN. Ďakujem za rady.

otilia16
2. aug 2024

Rodila som dvakrát v LV, pýtala som nadštandard oba razy, nedostala som ani raz. Prvý raz že vraj zatiaľ sú obsadené, druhý raz mi rovno povedali, že tie izby držia voľné pre primarove pacientky. Takže ak dopredu zaplatíš primára, dostaneš lepšiu izbu. Kamaratka zaplatila, dostala. Dá sa to prežiť aj bez toho, ale ja som sa nevedela dočkať domov 😂 ešte musím spomenúť dr ktorá bola pri druhom pôrode, bola to ukrajinka a bola skvelá, milá a príjemná, povzbudzovala ma, držala za ruku... Pri prvom pôrode bol primár, ten bol taký "studený psí čumak", nie v zlom, ale nepovedal ani pol slova navyše 🤷

dellais
9. aug 2024

@otilia16 akože zaplatiť primára dopredu?

otilia16
12. aug 2024

@dellais áno normálne išla kamka dopredu do pôrodnice, s tým že si ako pôrodníka zaplatila primára, neviem už koľko to stálo... Asi 200 eur, plus tuším 50 eur za izbu. Normálne sa s primarom dohodla že bude akoby jeho pacientka