Ahojte. Aké skúsenosti máte s levickou pôrodnicou? Zaujímajú ma hlavne doktori. Ďakujem
Čo sa týka doktorov, sestier, pôrodných asistentiek, hodnotim ich 10/10.
Prijali ma ráno kedy mali službu iné PA, boli všetky milé, doktorka Pahuli ma vyšetrovala, tiež úplne super. Keď som rodila boli tam ine PA a doktorka, taktiež super. Z pôrodu mam krásny zažitok a rodila by som kľudne teraz 🤣
Na oddelení 600nedelia doktorky co chodili na vizity pre bábätká boli milé, sestričky taktiež, všetko vysvetlili aj 2x.. Takže Levická pôrodnica super.
No som rada že píšete pozitívne. Čaká ma sekcia o týždeň a skúsenosti lekárov ma zaujímajú. Či je niektorý z nich menej skúsený a tak keďže to je predsa operácia. Čítala som staršie príspevky a tam že dr.Pahuli pije🙏trošku ma to vystrašilo 😐
Uplne zbytocne… Doktorka Pahuli urcite nepije o nic viac nez hociktory iny lekar alebo hociktory iny normalny slusny clovek. Hlupost… je to skvela lekarka aj clovek. By ste sa mozno cudovali 🙃 Pokial mate sekciu, tak ano, je to operacia, ale rutinna (nie ze by sa tam nedalo nic pokazit), vzdy ju robia bud dvaja skuseny alebo jeden skuseny a jeden menej skuseny (podla nahodneho rozpisu…), tam sa nie je vobec coho bat. Praveze pri porode je dolezitejsie aky/ktory lekar je tam, pri sekcii je to podla mna dost jedno. Drzim palce, nech vsetko dopadne podla vasich priani 🍀
Ja nemám moc dobrú skúsenosť s primárom, nemala som ho zazmluvneneho len mu vyšla zmena akurát , bol dosť arogantný a povýšenecky
Primára som mala zazmluvneného pri prvom pôrode. Bol v pohode ale nič extra no. A teraz uz nechcem platiť. Keď som bola pre termín tak tam bola práve ona a bola veľmi milá. Práve preto ma prekvapil ten koment
Ja som rodila pred 2 rokmi a pred 2 mesiacmi, nemala som nikoho zazmluvneneho, prvýkrát u Dr. Pahuli, druhýkrát u Dr. Mancika mladšieho (primárov syn). Obe pôrody super, čo sa týka prístupu lekárov aj pôrodných asistentiek, bez ohľadu na vek a skúsenosti. Boli všetci úžasní, milí, nápomocní. Sestonedelie tiež hodnotím veľmi dobre. Priestory, pokiaľ neide o nadštandard, tak nič moc, ale napr páčilo sa mi, že majú "candy bar" pre kojace mamičky 24hod denne - müsli, bábovku, Termixy jogurty a iné mliečne výrobky, ovocné výživy... Takže hladovať tam nikto nemôže ☺️
@bolarazjedna prosím ťa kde je ten Candy bar? Moja prvorodena ma 2 roky aj 3 mesiace a nič také som tam nevidela ani o Tom nikto nehovoril🙏ale bolo by dobré keby to tam ozaj je
Tento bar je v jedalni na odd sestonedelia alebo na chodbe pred nadstandardmi na gyn odd. Zaviedol sa len minuly oktober.
Super. Ďakujem. Určite ho nájdem 👍
Áno, pred 22 mesiacmi tiež ešte nebol ten bar, takže tento marec to bolo prijemne prekvapenie.
Doktori v akom zmysle? Koho zazlmuvnit alebo koho sa bat..? Ak zazmluvnit tak doktorku Pahuli, ak koho sa bat, tak nikoho.. nikto tam nie je vyslovene neprijemny (samozrejme vsetci podla nalady, moze sa stat..), nikto tam nie je zly lekar, su skusenejsi aj menej skuseni, ti mladsi su, ako to uz chodi, skor otvoreni modernejsim postupom, starsi idu skor rutinu, ak sa vyslovene nedohodnete na inom postupe. Ked je v sluzbe mlady lekar, vzdy ma skusenu prisluzbu, takze ani toho sa netreba bat.